Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodii bune, zodii rele. Tu de care esti?

Multa lume incearca sa afle care este cea mai buna zodie, precum si daca cea in care s-a nascut este o zodie buna. Altii sunt suparati pe zodia nativa pe care o considera rea. In acest articol o sa analizam mitul zodiilor bune si rele.


Zodia Taur

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Citeste lucruri legate de spiritualitate si ezoterism, este generos cu banii si cu timpul sau, gaseste motive de bucurie in activitatea profesionala, ii spirijina si calmeaza pe cei dragi.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se plange constant de bani si de faptul ca nu are timp liber, munceste ca robul, nu stie ce ar face cu placere pe plan profesional, nu stie ce isi doreste in dragoste, este nemultumit de tot.

Zodia Gemeni

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Glumeste, se joaca mult, socializeaza, vorbeste mult, se deschide spre lucruri noi, citeste psihologie si spiritualitate, isi asuma cu placere un rol care vine cu responsabilitati.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Tinde sa fie ironic, invidios, suspicios si are nevoie sa fie lasat in pace. Incepe sa faca excese serioase legat de lucruri care ii plac. Evita sa se confrunte cu problema reala, fuge de responsabilitati.

Zodia Rac


Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este un nativ jovial si usor de remarcat in societate deoarece se implica in tot ceea ce face cu pasiune. Ii ajuta pe altii, asculta, empatizeaza si sfatuieste.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se autoizoleaza considerand ca este superior celor din jurul sau si nu are cu cine sa discute, devine orgolios, rece, distant, ii este frica sa nu fie ranit, nu se deschide in fata nimanui.

Zodia Leu

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este romantic si creativ, prin tot modul in care se prezinta este fermecator. Stie sa ii faca pe cei din jur sa se bucure de viata. Ii place sa sarbatoreasca, socializeaza des.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui
: Iese rar in societate, nu gaseste motive pentru care sa sarbatoreasca, ii este frica de esec, amana in general orice actiune si decizie pe ziua de maine.

Zodia Fecioara

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Isi face multe planuri, ii place sa se inconjoare de oameni, adopta un animal, este milos, sincer, are mare rabdare cu oamenii, ii place sa explice si sa ii invete pe altii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc