Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodii bune, zodii rele. Tu de care esti?

Multa lume incearca sa afle care este cea mai buna zodie, precum si daca cea in care s-a nascut este o zodie buna. Altii sunt suparati pe zodia nativa pe care o considera rea. In acest articol o sa analizam mitul zodiilor bune si rele.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Multa lume incearca sa afle care este cea mai buna zodie, precum si daca cea in care s-a nascut este o zodie buna. Altii sunt suparati pe zodia nativa pe care o considera rea. In acest articol o sa analizam mitul zodiilor bune si rele.

Fiecare zodie are 3 nivele de vibratie:

- Nivelul superior – persoana manifesta preponderent calitatile zodiei in care s-a nascut;
- Nivelul mediu - persoana nascuta in respectiva zodie manifesta atat o parte din calitatile cat si o parte din defectele zodiei;
- Nivelul inferior – persoana se confrunta cu tentatiile si viciile zodiei in care s-a nascut.
Iata de ce, intalnind mai multe persoane care exprima nivelul inferior al unei zodii, oamenii ajung sa spuna ca o zodie este ”rea”.

Alti oameni, intalnesc reprezentati din aceeasi zodie care manifesta preponderent calitatile zodie si ajung sa afirme despre aceeasi zodie ca este ”buna”.

Fiecare om pe parcursul vietii sale se confrunta cu perioade in care se lupta cu slabiciunile zodiei sale, la fel are si perioade in care manifesta in mod exemplar calitatile cu care a fost inzestrat la nastere.
Astfel, atunci cand o persoana are probleme, este necajita, are esecuri, duce lipsa de iubire, este intr-o etapa dificila de viata, va tinde in mod periculos sa fie victima slabiciunilor zodiei sale.

O persoana fericita, care iubeste si are parte de iubire, intr-o etapa de viata buna, manifesta preponderent calitatile descrise de nivelul superior al zodiei sale.

Zodia Berbec


Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este energic, entuziast, hotarat, are mai multe teluri, lupta pentru ceea ce considera important, ii ajuta pe cei din jur dezinteresat, este deschis si prietenos.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se inchide in sine, se plange ca viata nu este corecta, considera ca toata lumea il tradeaza, nu are un tel pentru care sa lupte, devine atras de alcool sau aventuri sexuale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc