Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodii bune, zodii rele. Tu de care esti?

Multa lume incearca sa afle care este cea mai buna zodie, precum si daca cea in care s-a nascut este o zodie buna. Altii sunt suparati pe zodia nativa pe care o considera rea. In acest articol o sa analizam mitul zodiilor bune si rele.


Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui:
Nu are curajul de a spune lucrurile pe nume, devine duplicitar, este interesat de partea materiala si uita sa fie milos, devine exigent cerand maximum de la cei din jur si criticandu-i pentru orice.

Zodia Balanta

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lu
i: Ii motiveaza pe toti cei cu care se intalneste, face cu placere cadouri, are o activitate din domeniul artistic, ii place sa se imbrace elegant, negociaza cu usurinta, este amabil cu toata lumea.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Isi arata indiferenta si ostilitatea fata de persoanele care nu ii plac, isi sustine parerea in mod incapatanat, este lipsit de energie si motivatie, pasiv, comod si pesimist.

Zodia Scorpion


Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Are pasiuni in domeniul ezoterismului si se ocupa cu mare fascinatie de bani. Insa este generos cu bunurile sale, calm, focusat pe telurile sale, stie sa asculte si are curajul marilor initiative.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Ii este frica de schimbari, prefera sa se autodistruga in situatia nefericita in care se aflat decat sa schimbe ceva, uita ce teluri avea, devine interesat excesiv de siguranta sa materiala.

Zodia Sagetator

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Vesel si glumet, este in mod constant interesat sa aduca bucurie in viata celor dragi si se sacrifica pentru ei. Se dezvolta in mod constant pe plan profesional si spiritual, calatoreste, discuta cu oricine fara prejudecati, stie sa lase de la sine.

Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se centreaza pe agonisirea banilor, are mereu ceva de comentat, vrea sa i se acorde atentie, dezvolta vicii, are atitudini rebele, tinde sa ia decizii radicale sub imperiul impulsului (rupand legaturi si parasind anumite medii intr-un mod categoric).

Zodia Capricorn

Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este o persoana care vede partea pozitiva a vietii si manifesta recunostinta fata de realizarile sale. Stie sa se bucure de viata, este ambitios, gata de a face lucruri noi, este stalpul de spirijin pentru cei dragi, ii incurajeaza mereu pe altii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc