Setari Cookie-uri

Horoscopul Femeii: Caracterul si Temperamentul Zodiei tale

Acum poti afla ce caracter are fiecare femeie in functie de zodia ei.

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn este cat se poate de extremista. Poate avea activitati profesionale de la personal de curatenie pana la dansatoare exotica, si le poate face pe ambele la fel de bine. Poate sa fie in acelasi timp foarte feminina si seducatoare, dar imediat poate trece in cealalta extrema unde se transforma intr-o femeie rece si indiferenta.

Este o femeie de cariera, dar poate oricand sa renunte la ea pentru o casnicie de vis. Chiar daca nu pare, este o fire echilibrata si calma, cu un simt artistic mai mult decat dezvoltat. Va milita intotdeauna pentru diverse cauze umanitare ( ar milita pentru toate cauzele daca ar putea ) si va reusi sa scoata la iveala compasiunea care o caracterizeaza. Adesea este neincrezatoare in fortele proprii si are nevoie de sustinere din partea celor din jur.

Femeia Varsator

Varsatoarele sunt femei loiale prin natura lor, insa dau dovada de o detasare iesita din comun de cele mai multe ori. Femeia Varsator este dependenta de prieteni si este interesata de foarte multe activitati dintre cele mai neobisnuite. Nu ii place sa i se ingradeasca libertatea si nu va accepta ca cei din jurul ei sa faca asta.

Citește și:

Se adapteaza usor la nou si este capabila sa poarte discutii cu oameni din toate paturile sociale. Are o tarie de caracter de invidiat, dar este gratioasa si amabila in acelasi timp. Poate trece de la timiditate la impulsivitate intr-o fractiune de secunda. Nu este deloc romantica si nici nu apreciaza gesturile romantice, ba chiar le considera lipsite de importanta si o plictisesc. Este insa foarte originala si are tendinta de a cadea in extrema neobisnuitului.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc