Setari Cookie-uri

Horoscopul compatibilitatii: Ce barbat te face fericita?

Cele mai compatibile cupluri de zodii

Berbec-Gemeni

Foc si Aer, o combinatie fericita. Cele doua elemente nu pot exista unul fara celalalt. Gemenii au mult farmec si stiu cum sa-l foloseasca. Isi atrag foarte usor partenerii dar sunt destul de nestatornici si se plictisesc repede.

Berbecul echilibreaza aceasta situatie pentru ca este o zodie incapatanata si stoica care va face tot ce ii sta in putere pentru a-si pastra partenerul.

Ambele zodii comunica foarte usor prin urmare conflictele in acest cuplu vor fi rare. Se vor antrena reciproc in discutii aprinse pe cele mai diverse teme si nu se vor plictisi niciodata unul in compania altuia.

Sunt destul de cheltuitori si unul si celalalt si vor avea de suferit din aceasta cauza insa pentru ei, totul poate fi remediat prin pasiune si umor. Gemenii si Berbecul inteleg foarte bine ce inseamna nevoia de intimitate chiar si aunci cand formeaza un cuplu.

Citește și:

De aceea, vor respecta intotdeauna individualitatea celuilalt cat si spatiul personal. Se vor sustine reciproc in cele mai traznite planuri si idei iar daca unul dintre ei da gres, celalat va fi intotdeauna alaturi de el pentru a-i ridica moralul.

sursa foto shutterstock cuplu in lumina lunii

Taur - Capricorn

Iata un cuplu care va fi intotdeauna cu picioarele pe pamant pentru ca ambele zodii isi au originea si forta vitala in acest element.

Sunt genul acela de cuplu care enerveaza pe toata lumea cu dulcegariile lor si care isi termina reciproc propozitiile. Cel mai bine le poti observa compatibilitatea atunci cand merg sau danseaza impreuna.

Miscarile lor sunt aproape identice si vin cumva unul in completarea celuilalt. Se inteleg uneori doar din intuitie, cu o pricepere care frizeaza telepatia. Comunica din priviri si nu au nevoie de cuvinte pentru a spune ceea ce simt.

Citește și:

Capricornul va inspira Taurul prin ambitia sa si dorinta nativa de a urca necontenit tot mai sus. Cel mai interesant lucru la ei este ca unul dintre parteneri vine mereu in intampinarea nevoilor celuilalt, fara sa fie nevoie sa ceara. Spre exemplu, un Capricorn nu isi va manifesta niciodata nevoia de afectiune si nici nu va cere acest lucru insa Taurul de langa el ii va oferi iubire si atentie neconditionata.

In schimb, Capricornul va stimula nevoia Taurului de progres si ii va respecta momentele de solitudine fara sa-i puna la indoiala intensitatea sentimentelor.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc