Setari Cookie-uri

Horoscopul si influenta karmica: Tu ce datorii ai de achitat?

Afla ce ai fost intr-o viata anterioara

Nimic nu este intamplator in viata, cu atat mai putin nasterea sub un anumit semn zodiacal. In alte vieti, toti am acumulat datorii karmice. De aceea, atunci cand ne nastem cu influenta unei anumite zodii inseamna ca toate caracteristicile acesteia ne vor ajuta sa ne platim datoriile si sa trecem la un nivel superior al existentei.

Citeste previziunile astrale zilnice pe horoscop.kudika.ro

Berbec

Intr-o alta viata, cei nascuti in semnul Berbecului au facut intotdeauna doar ceea ce li s-a cerut. Au fost corecti, decenti si cuminti pana la plictiseala. Uneori, si-au incalcat principiile pentru a face pe plac tuturor celorlalti.

De aceea, in aceasta viata s-au reincarnat intr-o zodie care este independenta prin excelenta, iubitoare de libertate si care nu accepta limite. Ei trebuie sa gaseasca echilibrul dintre o viata care respecta normele si propriile dorinte.

Citește și:

karma

foto shutterstock femeie pe fundal floral

Taur

Soarta nu a fost foarte usoara cu cei care s-au nascut acum in zodia Taurului. Au dus o viata plina de lipsuri si s-au zbatut pentru a obtine acele cateva lucruri indispensabile traiului.

In aceasta viata, ei vor incerca sa compenseze toate greutatile cu care s-au confruntat in alta existenta. Asa se explica inclinatia lor catre partea materiala. Desi nu sunt chiar pragmatici, ei sunt foarte constienti de puterea pe care ti-o ofera un anumit statut social.

Din fericire, Taurii stiu cum sa mentina un echilibru intre aspectele materiale si cele spirituale. Stiu sa iubeasca dezinteresat si pot fi foarte romantici.

Gemeni

Sub alte infatisari si in alte timpuri, cei care s-au nascut acum sub semnul Gemenilor au fost teologi, asceti sau poate filozofi. Au fost foarte deconectati de la partea materiala si se bucurau de foarte putine lucruri, daca reuseau sa se bucure de ceva.

Citește și:

In aceasta viata, Gemenii sunt persoane foarte deschise si le place compania oamenilor. Vad mereu partea plina a paharului si nu se dau la o parte atunci cand vine vorba de munca. Le place sa lucreze in echipa si zambesc foarte des.

De fapt, ei stiu ca veselia este cel mai bun medicament. Spre deosebire de existentele anterioare, ei au invatat acum sa se bucure si sa fie recunoscatori pentru toate lucrurile marunte dar frumoase ale vietii.

Citeste pe Kudika.ro

Horoscop mistic: Ce culoare are aura zodiei tale?

Numerologie: Semnificatiile karmice ale numerelor care se repeta in viata ta

Cum traiesc o INTALNIRE KARMICA

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc