Setari Cookie-uri

Horoscop mistic: Ce culoare are aura zodiei tale?

Misterele karmice ale destinului tau

Aura este campul electromagnetic prezent in jurul corpului uman, precum si in jurul celorlalte fiinte din Univers. Acesta se intinde de regula cam la 1 metru in toate directiile, pana deasupra capului si mai jos de picioare, in pamant.

Aura este formata din 7 straturi cu o frecventa si o densitate unica. Acestea interactioneaza unele cu celelalte si influenteaza starile, emotiile, gandirea, comportamentul si starea de sanatate a omului. Prin urmare, atunci cand cele 7 straturi ale aurei sunt in dezechilibru, persoana este afectata. Fiecare zodie are in aura generala o culoare predominanta.

Pentru a scapa de datoriile karmice si pentru a atinge Fericirea Absoluta, fiecare dintre noi trebuie sa se inconjoare mai des de culoarea specifica.

foto shutterstock femeie in rochie galbena

Rosu


Zodii: Berbec, Scorpion

Cele doua zodii au numeroase trasaturi de caracter comune. Berbecii si Scorpionii sunt oameni care tin foarte mult la orgoliul lor. Sunt spirite cultivate dar uneori, cad in pacatul arogantei.

Citește și:

O tonalitate foarte puternica de rosu duce la un caracter relativ agresiv si foarte energic. Ambele zodii se agita usor si traiesc numeroase perioade de incordare nervoasa. In acelasi timp, sunt oameni foarte realisti si au foarte multa vointa.

Atat din punct de vedere fizic dar si psihic, aura rosie le da multa putere si taria de a trece peste orice obstacol. Pun foarte mult pret pe viata amoroasa si este un aspect major in destinul lor. Insa de cele mai multe ori, au ochii legati si confunda pasiunea cu dragostea adevarata.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc