Setari Cookie-uri

Horoscop mistic: Ce culoare are aura zodiei tale?

Misterele karmice ale destinului tau

Verde

Zodii: Fecioara, Balanta

Nativii acestor zodii trebuie sa fie foarte atenti in general cu sanatatea lor. Aura verde este direct responsabila cu starea inimii si a plamanilor. De aceea, este indicat mai mult decat in cazul altora sa acorde importanta medicilor, sa aiba o alimentatie corecta si sa evite obiceiul fumatului.

Verdele este culoarea oamenilor sociabili si foarte deschisi, cu inclinatie catre arta si simtul estetic foarte bine dezvoltat. Le place sa fie in compania celorlalti si sunt rare momentele in care Fecioarele si Balantele simt nevoia sa se inchida in sine.

Nici ei nu sunt scutiti de datoriile karmice. Ambele zodii trebuie sa invete sa-si lase imaginatia sa zboare libera si sa nu se mai agate de ideile fixe. Marele lor avantaj este ca au un psihic foarte puternic si sunt greu de zdruncinat.

Se adapteaza relativ usor la schimbari insa de regula, le place sa urmeze un program fix, stabilit din timp. Sunt foarte punctuali si asteapta acelasi lucru si de la ceilalti. De fapt, acesta este unul dintre cele cateva lucruri pe care Balantele si Fecioarele nu il pot tolera: lipsa de punctualitate.

Citește și:

Albastru regal


Zodii: Sagetator, Varsator

Cu o aura albastra sunt daruiti acei oameni care cauta sa-si inalte spiritul insa cunosc fericirile aduse de blajinitate si modestie.

Sagetatorii si Varsatorii sunt oameni visatori, de o mare delicatete sufleteasca impletita armonios cu seninatate si vointa. Au o forta de munca imposibil de egalat si au mari calitati de conducatori. Daca ajung la putere, sunt drepti si chibzuiti, cu mare dragoste pentru oameni si justitie.

Nu suporta sa vada ca cineva este pedepsit pe nedrept si nici nu pot accepta ca omul care a calcat stramb din voia sa sa nu-si primeasca plata pentru faptele rele. Sunt insa intransigenti iar acest lucru le va ingreuna karma. Trebuie sa invete ca intre alb si negru, exista si gri.

Asemenea Racilor, si ei au mari puteri extrasenzoriale pe care insa le pot pierde cu timpul, daca nu le cultiva.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc