Setari Cookie-uri

Horoscop mistic: Ce culoare are aura zodiei tale?

Misterele karmice ale destinului tau

Roz


Zodie: Taur

In general, Taurii sunt oameni onesti si usor de multumit. Bstiu sa vada partea plina a paharului chiar si atunci cand situatia devine critica. De regula cauta armonia si echilibrul, asa cum o arata si aura lor. Rozul este combinatia ideala dintre albul puritatii si rosul pasional.

Cei mai multi dintre Tauri sunt oameni foarte iubitori si sensibili dar isi ascund cu multa maiestrie latura fragila. Tin foarte mult la oamenii din jurul lor insa daca se simt raniti, iar acest lucru se intampla destul de des, au tendinta sa se interiorizeze si sa stranga multa energie negativa.

Se vor achita de datoriile karmice doar atunci cand vor invata sa se deschida mai mult si sa isi insuseasca lectii de viata din fiecare lovitura data de destin.

Cei cu aura roz sunt persoane foarte speciale si au de multe ori abilitati extrasenzoriale de factura auditiva. Fiind insa o trasatura atat de subtila, putini dintre ei ajung sa o dezvolte. Pot percepe cuvinte, soapte sau fragmente muzicale din alte planuri de existenta pe care altii nu le aud.

Citește și:

Galben

Zodie: Gemeni

Galbenul este culoarea energiei, a inteligentei si a optimismului. Iata un portret exact al Gemenilor. Nuantele puternice de galben din aura le confera acestora multa energie, inclusiv pe plan mental.

Spiritul lor cauta cunoasterea si tinde catre perfectiune, in ciuda faptului ca natura umana a Gemenilor este destul de superficiala. Au adevarate dileme atunci cand vine vorba sa prinda radacini. Acest lucru nu se intampla pentru ca sunt nestatornici sau nehotarati ci pentru ca vor sa faca foarte multe in acelasi timp.

Au stofa de conducatori si pot ajunge foarte usor in fruntea unui grup dar vor trai permanent cu teama ca se vor prabusi la scurt timp dupa ce vor ajunge foarte sus. Cu toate acestea, isi vor asuma riscuri si vor refuza sa se lase coplesiti de frici sau responsabilitati.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc