Setari Cookie-uri

Horoscop mistic: Ce culoare are aura zodiei tale?

Misterele karmice ale destinului tau


Negru


Zodie: Capricorn

In ciuda conotatiei pe care o are, o aura neagra nu este prevestitoare de rele. Ce-i drept, Capricornii sunt poate una dintre cele mai complexe semne zodiacale. In ei se reincarneaza sufletele batrane care au o datorie karmica grea si apasatoare. Insa Universul nu-ti trimite niciodata mai mult decat poti duce.

Aura neagra absoarbe lumina, o transforma si o interiorizeaza. Mai mult de atat, din haosul negru se naste lumina. Femeile nascute in Capricorn trebuie sa fie foarte atente la corpul lor si sa invete sa ii interpreteze semnele.

Pot avea pierderi subite de sarcina sau probleme majore cu organele reproducatoare. Pentru a evita astfel de situatii, ele trebuie sa invete nu doar sa absoarba energia pozitiva ci sa se elibereze de cea negativa.

De cele mai multe ori, Capricornii sunt in stransa legatura cu intamplarile din vietile anterioare. De aceea, viseaza lucruri pe care nu si le pot explica sau nu stiu cum sa le interpreteze. De asemenea, pot avea sentimente de deja-vu in cele mai nepotrivite momente.

Citește și:

Indigo, violet


Zodie: Pesti

Aceasta este zodia sufletelor pure, tinere, aflate la prima reincarnare. Sunt in stransa legatura cu al treilea ochi. Cei nascuti in Pesti au posibilitatea sa se ridice la un nivel de cunoastere superior si isi pot plati datoriile karmice inca din prima viata, fara sa mai fie nevoiti sa treaca prin ciclul de reincarnari.

Sunt oameni sensibili si foarte receptivi la nevoile celorlalti. Au viziuni largi asupra lumii si sunt gata mereu sa ii ajute pe cei din jurul lor, chiar si inainte ca acestia sa o ceara. Poti spune despre ei ca isi duc existenta cu un picior in spatiul teluric si celalalt in spatiul astral.

Au o intuitie puternica si daca invata sa isi asculte vocea interioara, vor descoperi cum sa isi deschida al treilea ochi si sa treaca la nivelul superior de existenta.

foto prima pagina shutterstock femeie in matase rosie

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc