Setari Cookie-uri

Horoscop mistic: Ce culoare are aura zodiei tale?

Misterele karmice ale destinului tau

Argintiu


Zodie: Rac

Cei nascuti in aceasta zodie sunt puternic influentati de Luna iar culoarea aurei lor este semnul intuitiei puternice si a perceptiei extrasenzoriale. Sunt telepati innascuti si proiecteaza cu usurinta tot ceea ce simt asupra celorlalti.

Ei trebuie sa aiba foarte multa grija la energia pe care o emana. Aura din jurul lor este atat de puternica incat ii poate afecta definitiv pe ceilalti. De aceea, Racii au o datorie karmica foarte greu de platit.

Nu sunt cei mai echilibrati oameni din lume si se lasa dominati de sentimente. Desi de cele mai multa ori sunt iubitori si pacifisti, in momentele de furie se pot transforma intr-o adevarata forta distrugatoare.

Nativii in Rac sunt foarte receptivi la idei noi si cred in spiritul progresului. Cu toate acestea, dau dovada de statornicie si consecventa. Aura lor este destul de instabila si trebuie sa aiba grija sa nu acumuleze energie negativa.

Citește și:


Portocaliu

Zodie: Leu

Aura portocalie denota emotii intense si stabile, exact asa cum le resimt Leii. Nativii acestei zodii sunt oameni foarte rezistenti atat din punct de vedere fizic dar si psihic. Au o stare de sanatate foarte buna, in general si sunt plini de vigoare.

Leii sunt perfectionisti din fire si acorda o atentie prea mare detaliilor lipsite de importanta. Orgoliul lor ii impiedica sa isi recunoasca defectele iar acest lucru poate fi un blocaj. De aceea, nu ajung intotdeauna sa isi plateasca datoria karmica. Pentru a evolua la urmatorul stadiu al existentei lor, cei nascuti sub semnul Leului trebuie sa invete valoarea modestiei.

Atunci cand aura lor este o combinatie de galben cu portocaliu sau pur si simplu un oranj foarte luminos este semn ca sunt oameni cu mari inclinatii stiintifice care pot face descoperiri semnificative pentru cursul umanitatii.

Citește și:


Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc