Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Luna aceasta sunt vizate in mod dosebit relatiile de orice natura si sunt aduse in lumina reflectoarelor de catre astre. Se pare ca este o luna benefica pentru toti nativii zodiacului.

Capricorn

Iubirile din trecut sau pasiunile ascunse revin in viata ta si este posibil sa iti dea unele batai de cap. Daca ai o relatie serioasa simti nevoia sa o duci la nivelul urmator, simti nevoia de siguranta pe care numai un camin ti-o poate oferi asa cum iti doresti tu si nu te feresti sa impartasesti asta cu persoana iubita.

Daca stii sa iti canalizezi energiile asupra a ceea ce trebuie sa faci si sa te organizezi asa cum trebuie o sa reusesti sa faci tot ceea ce ti-ai propus in plan profesional. Noi proiecte se arata destul de profitabile asa ca ar fi bine sa le acorzi o sansa.

Ai energie sa faci tot ceea ce ti-ai propus.

Varsator

Este o luna in care ai nevoie de liniste si preferi sa te retragi in intimitatea familiei sau a cuplului tau. Ai nevoie de afectiune, de relaxare si de timp petrecut alaturi de persoana iubita. In a doua jumatate a lunii te cuprinde romantismul mai mult ca niciodata si traiesti clipe de neuitat alaturi de jumatatea ta.

Citește și:

Creativitatea ta prinde din nou glas si reusesti sa te pliezi pe proiecte de suces. Reusesti sa iti impui punctul de vedere si sa ii convingi pe ceilalti sa lucreze cu tine.

Puterea de munca te face sa treci peste micile afectiuni sezoniere.

Citeste si Ezoteric: Ce talent ai in functie de zodie

Pesti

Daca pana acum iti placea sa fii in centrul atentiei si sa fii acolo unde este agitatia mai mare acum ai nevoie de liniste si de caldura caminului propriu. Partenerul de viata nu iti mai trezeste fiorii de alta data ci il vezi mai degraba ca pe un asociat in afaceri, o persoana care iti asigura bunastarea financiara.

O sa ai parte de o perioada in care va trebui sa alergi mai mult decat o faceai pana acum si sa calatoresti in afara granitelor pentru a atrage potentiali asociati in afacerile pe care vrei sa le dezvolti.

Te-ai hotarat sa iti faci un set complet de analize ca sa stii exact care este starea ta de sanatate.

Citește și:

foto prima pagina: femeie fericita, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc