Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Luna aceasta sunt vizate in mod dosebit relatiile de orice natura si sunt aduse in lumina reflectoarelor de catre astre. Se pare ca este o luna benefica pentru toti nativii zodiacului.

Balanta

Si balantele sunt rasfatatele horoscopului in luna mai. In dragoste totul merge ca pe roate si nimic nu pare sa strice armonia din cuplul tau. Ai mai multa nevoie de afectiune, dar ai nevoie sa si oferi in acelasi timp asa ca persoana iubita va aprecia asta si iti va intoarce sentimentele si emotiile inzecit. Daca inca nu ai o relatie este o perioada benefica pentru inceperea uneia.

In ceea ce priveste viata profesionala se intrevad multe ocazii si oportunitati demne de luat in calcul. Initiativa este la cote maxine si este posibil sa incepi proiecte noi care sa te faca sa iti indeplinesti unele dorinte mai vechi cu privire la cariera.

Se aduna oboseala asa ca mai ia o pauza din cand in cand.

Citeste si Top 5 cele mai orgolioase zodii

Scorpion

Ai nevoie de partenerul de viata mai mult decat oricand si asta pentru ca simti nevoia de iubire, afectiune, trairi si emotii pe care le-ai cam neglijat in ultimul timp. Faci tot posibilul pentru a intelege persoana de langa tine si incerci sa ii fii alaturi ori de cate ori are nevoie de tine. Daca nu esti intr-o relatie este posibil sa dai curs unei invitatii din partea unei persoane din acelasi mediu profesional.

Citește și:

Trebuie sa inveti sa cooperezi cu colegii de la birou. Nu este timpul pentru proiecte individuale ci trebuie sa stabilesti relatii profesionale peste tot astfel incat sa iti poti pune ideile in practica.

Ai grija la sanatate pentru ca este o perioada delicata in ceea ce te priveste.

Sagetator

Pentru tine este luna distractiei si a dragostei. Este o luna pasionala care te va trece prin trairi si emotii nebanuite din punct de vedere sexual si sentimental. Relatia de cuplu evolueza exact asa cum ti-ai dorit si asta nu poate decat sa te bucure. Daca nu ai o relatie nu este cazul sa disperi pentru ca se va intampla mai repede decat crezi.

Se intrevad oportunitati de afirmare in ceea ce priveste domeniul profesional in care activezi asa ca ar fi bine sa profiti de ele cat poti de mult.

Problemele de sanatate mai vechi incep sa reapara asa ca ar fi bine sa te ocupi de ele.

Citește și:

Citeste si Ezoteric: Profetia initialei tale

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc