Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Luna aceasta sunt vizate in mod dosebit relatiile de orice natura si sunt aduse in lumina reflectoarelor de catre astre. Se pare ca este o luna benefica pentru toti nativii zodiacului.

Rac

Pentru tine este o luna destul de tensionata la prima vedere insa tensiunile nu sunt foarte grave asa ca vei avea timp sa te si relaxezi si sa iti tragi sufletul. Relatiile amoroase se precipita si tinzi sa cresti pretentiile dintr-o data lucru ce nu este tocmai pe placul partenerului, dar asta se va rezolva cu un pic de rabdare.

La locul de munca atragi atentia asupra ta si in acelasi timp invidia colegilor care ar vrea sa iti fure locul insa nu reusesc. Cu putere de munca si calm o sa treci peste aceste mici inconveniente.

Stresul acumulat in ultima perioada incepe sa se vada pe chipul tau asa ca ar trebui sa te odihnesti mai mult.

Leu

Vrei sa descoperi lumea alaturi de persoana iubita si te-ai hotarat sa pornesti intr-o calatorie in jurul lumii si sa descoperi locuri minunate. In acelasi timp este posibil sa stabilesti relatii la distanta, asta daca nu ai deja o relatie stabila. Cert este ca vei avea parte de surprize in ceea ce priveste dragostea.

Citește și:

Cariera ta este rasfatata de razele soarelui care aduc numai benefici si lucruri bune in ceea ce priveste job-ul si proiectele profesionale care se dovedesc un success garantat.

Incearca sa eviti suprasuprasolicitarea fizica pentru ca ai nevoie de odihna in perioada urmatoare.

Citeste si: Astrologia vedica: Potentialul sexual al zodiei tale

Fecioara

Fecioarele sunt binecuvantate daca vorbim despre dragoste. Luna mai este luna lor in ceea ce priveste sectorul amoros. Pentru cele singure sunt sanse foarte mari sa isi gaseasca jumatatea, iar cele care sunt deja implicate intr-o relatie vor trai clipe magice alaturi de peroana iubita.

Si in privinta sectorului profesional fecioarele sunt favorizate pentru ca reusesc sa faca o impresie mai mult decat buna la job si sa primeasca oferte tentante.

Sanatatea este in forma maxima!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc