Setari Cookie-uri

Astrologia Rasariteana si zodiacul Chinezesc

Astrologia Rasariteana si Zodiacul Chinezesc ne dezvaluie lucruri inedite despre personalitatea noastra si despre alte lucruri nebanuite.

Astrologia rasariteana nu este un subiect la fel de bine dezbatut precum este cel al astrologiei occidentale. Mai mult de atat, se crede ca astrologia rasariteana precum si zodiacal chinezesc sunt o varianta similara zodiacului european si astrologiei occidentale.

De fapt, astrologia rasariteana este o alta ramura a astrologiei generale venita sa completeze ramura occidentala a acesteia.

foto: femeie magica, Shutterstock

Chinezii au descoperit aceasta stiinta cu milenii in urma si pastreaza inca de atunci principiile de baza pentru a interpreta ceea ce ne transmit planetele si astrele.

Yin si Yang

Uniunea dintre Yin si Yang, alb si negru, bine si rau,intuneric si lumina, este primul principiu de baza atunci cand vorbim despre astrologia rasariteana si interpretarea ei. Reprezentarea celor doua semne este reprezentata de un cerc, fiecare ocupand jumatate de cerc si o picatura din celalalt pentru o semnificatie mai intensa.

Citește și:

Yin reprezinta intunericul, raul, negrul, barbatul, iar Yang reprezinta lumina, binele, albul, femeia. Uniunea dintre cele doua entitati reprezinta modul in care acestea se conecteaza, modul in care acestea se completeaza. Multi dintre noi cred ca cele doua semne sunt opuse si ca extremele se atrag acest lucru fiind sustinuti si de catre unii specialisti in domeniu.

Adevarul este ca Yin si Yang nu sunt extreme si nici entitati opuse ci entitati complementare, ei se completeaza reciproc si se potrivesc de minune.In filozofia chinezeasca se crede ca cele doua semne sunt mereu in miscare cautand un echilbru perfect.

Wu Xing

Nu, nu este vorba despre celebrul restaurant cu specific chinezesc ci de al doilea mare principiu in astrologia rasariteana. Wu Xing se traduce prin "schimbarea starii de a fi" acest lucru fiind reprezentat de catre cele cinci etape din astrologia chinezeasca: lemn, foc, pamant, metal si apa.

Citește și:

Acestea sunt de cele mai multe ori confundate cu ceea ce astrologia europeana numeste cele cinci elemente: pamant, foc, aer si apa, dar este o conceptie total eronata. Elementele clasice sunt considerate ca fiind elementele de baza, iar Wu Xing se considera ca este o impletire a celor cinci faze prin care totul se desavarseste.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc