Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla numarul destinului tau!

Numarul destinului este numarul care te va urmari toata viata si iti va dicta tot ceea ce are sa se intample.

Se spune prin targ ca “ce ti-e scris in frunte ti-e pus”si ca asta ar fi o expresie folosita pentru a descrie destinul. Se mai spune ca nu poti sa te feresti din calea lui sau ca ti-l mai faci si cu mana ta.

Vorbe populare sunt multe si marunte, cum ar spune romanul, insa numerlogia descifreaza secrete ascunse si ne dezvaluie lucruri pe care altfel nu am fi avut cum sa le descoperim.
Cum se calculeaza numarul destinului?

Asa cum probabil sunteti obisnuite, pentru a putea afla un numar special trebuie sa tot adunam si de fiecare data se aplica in principiu aceeasi regula:
Se aduna ziua, luna si anul nasterii.

Exemplu:
9 ianuarie 1988
9+1+1+9+8+8 = 36 = 3+6 = 9

foto: labirint, Shutetrstock

Asadar, numarul destinului pentru o persoana nascuta exact la aceasta data este 9.
Trebuie sa stiti ca luna noiembrie face exceptie de la regula si ramane intotdeauna 11. Nu putem reduce aceasta luna la cifra 2 si asta pentru faptul ca este considerata Luna Superioara si transmite anumite caracteristici unice nativilor.

Citește și:

Numerele 11 si 22 sunt considerate numere maestre in numerologia clasica asa ca nu se vor reduce niciodata la 2 respectiv 4.

O alta luna cu aspect special este luna octombrie, fiind compusa din cifrele 0 si 1. Adunate cele doua se ajunge la rezultatul cifrei 1 care in combinatie cu cifra 0 reflecta caracteristici special in ceea ce priveste nativii lunii octombrie.

Citeste si Numerologie: AFLA-TI NUMARUL PERSONALITATII

Toate aceste zile se reduc la o singura cifra:
1, 10, 19, 28 - se reduc la 1.
2, 20 - ambele se reduc la 2. 11 si 29 raman 11.
3, 12, 21, 30 - se reduc la 3.
4, 13, 31 - se reduc la 4. 22 ramane 22.
5, 14, 23 - se reduc la 5.
6, 15, 24 - se reduc la 6.
7, 16, 25 - se reduc la 7.
8, 17, 26 - se reduc la 8.
9, 18, 27 - se reduc la 9.

Numarul 1

Numarul unu este unul dintre cei mai mari aventurieri, unul dintre cei mai pasionati calatori. Destinul acestuia este acela de a explora si de a descoperi locuri si lucruri noi pe care nimeni altcineva nu le-a banuit si nu le-a aflat vreodata.

Citește și:

Pentru ca este primul pe lista se considera ca este cel mai curajos si cel mai impulsiv. Nu va sta niciodata pe ganduri pana sa actioneze si nu isi va calcula fiecare miscare. Numarul unu merge pe premisa "nu risti, nu castigi" si adesea are dreptate.

Numarul 2

Destinul numarului doi este ceva mai responsbail decat al numarului unu. Daca numarul unu se simte liber sa faca ce vrea, sa experimenteze lucruri noi, sa incerce orice isi doreste, numarul doi trebuie sa invete sa aiba grija de numarul unu asa cum probabil era de asteptat.

Numarul doi este responsabil cu cei din jur si intotdeauna este gata sa dea un sfat sau o mana de ajutor indiferent de situatie. Este prietenul perfect, fratele minunat si parintele grijuliu.

Citeste si Numerologie: Care sunt cei mai buni ani ai vietii tale

Numarul 3

"Unde's doi puterea creste si al treilea o sporeste" este o vorba adaptata dupa celebrele vorbe populare. Numarul trei este interesant pentru ca face ca lucrurile sa devina interesante exact ca in cazul unei partied de sex in trei.

Citește și:

Cei care au numarul destinului 3 vor invata toata viata cum sa aiba incredere in propria persoana si vor fi mereu curiosi de ceea ce se intampla in jurul lor. Vor explora tot ceea ce ii inconjoara si isi vor face cunoscute cunostiintele in aria filozofiei.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc