Setari Cookie-uri

Horoscopul burmez

Previziunile horoscopului burmez provin din imbinarea a doua ramuri astrologice: cea vedica si cea hindusa, doua ramuri cu totul speciale ce ne dezvaluie lucruri interesante.

Acest horoscop cu totul special deriva din astrologia hindusa si din cea vedica impletind foarte bine caracteristicele ambelor ramuri ale astrologiei.

Berbec - Meittha

Ai o personalitate fermecatoare si o dorinta arzatoare de a impartasi sentimente unice cu o persoana de sex opus. In acelsi timp ai un temperamanet incapatanat si orgolios pe care trebuie sa inveti sa il controzli din cand in cand.

Cand iti doresti ceva nimic nu te impiedica sa obtii acel lucru si asta te face un liber foarte bun si te ajuta in ceea ce priveste cariera.

foto: femeie fantastica, Shutterstock

Taur - Pyeittha

Ai un temperament ce se face usor placut si, cum se spune pe la noi stii cum "sa te bagi pe sub pielea omului" astfel incat sa ii intri in gratii si sa iti atingi scopurile initiale. Esti o persoana iubitoare, atenta la detalii si ambitioasa.

Citește și:

Iti place gastronomia si este posibil ca si cariera ta sa aiba legatura cu acest sector pentru ca iti place sa lucrezi cu placere si cu pasiune.

Gemeni - Mehton

Tu esti o persoana foarte agitata si mereu pusa pe drumuri. Vrei sa stii tot ceea ce sa intampla in jurul tau, sa cunosti tot ceea ce este nou indiferent de domeniu si sa fii la current cu ultimele stiri privitoare la domeniile tale de interes.

Imaginatia si creativitatea te poarta adesea pe culmile succesului si pentru ca iti place atat de mult sa comunici ai mari sanse sa faci ceea ce ti-ai propus.

Citeste si Astrologie: compatibilitatea in cuplu in functie de elementul zodiei

Rac - Karakat

La prima vedere esti o persoana foarte placuta, la locul ei si mereu dispusa sa ii ajute pe cei din jur. Iubesti atunci cand simti ca esti de ajutor chair si cu lucruri nesemnificative. Iti place sa fii alaturi de cei dragi si sa ai grija de ei.

Citește și:

Ai un temperament calm si sociabil insa adesea poti trece la o stare de agitatie si indispozitie fara sa ai un motiv concret.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc