Setari Cookie-uri

Astrologie: compatibilitatea in cuplu in functie de elementul zodiei

Compatibilitatea in cuplu este elementul principal atunci cand vorbim de buna functionare a unui cuplu si de o relatie cat mai armonioasa. In functie de zodie aceasta compatibilitate este mai puternica sau mai slaba.

Berbec

Berbecii sunt incapatanati, curajosi si independeti. La prima vedere se poate spune despre ei ca sunt insensibili si ca nu sunt capabili sa iubeasca pe altcineva mai mult decat propria persoana.

Daca vorbim despre dragoste si relatii, berbecii se inteleg cel mai bine cu racii si balantele pentru ca sunt firi romantice si se completeaza reciproc. Chiar daca pare dur la prima vedere, berbecul este capabil de sentimente profunde.

foto: cuplu indragostit, Shutterstock

Taur

Taurii sunt rabdatori, inteligenti si cu o tenacitate aparte. Chiar daca uneori au tendinta de a devenii prea posesivi reusesc sa se calmeze si sa nu isi piarda cumpatul atunci cand nu este cazul.

Compatibilitatea pe plan emotional este foarte buna cu leii si cu fecioarele datorita caracterului protector si iubitor al acestora care reusesc sa imblanzeasca si sa domoleasca tenacitatea taurului.

Citește și:

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuti pentru maiestria lor de a comunica in fel si chip, pentru capacitatea lor de a se integra rapid in orice grup si de a face fata cu brio oricarei situatii cu care se confrunta.

Cand vine vorba de dragoste, gemenii se inteleg de minune cu fecioarele si cu sagetatorii. Fecioarele sunt mai calme si mai retinute lasand geamanul sa se exteriorizeze, iar sagetatorul ii trezeste sentimente de nedescris.

Citeste si Top 5 soti ideali din zodiac

Rac

De o sensibilitate aparte si o nevoie continua de a-i ocroti pe cei dragi, racii sunt si foarte autoritari si au o dorinta acunsa de a conduce atunci cand vine vorba de relatiile amoroase.

In plan sentimental se inteleg foarte bine cu balantele si cu capricornii pentru ca impartasesc aceleasi idei despre relatii, aceeasi intensitate a sentimentelor, aceleasi gusturi generale si reusesc sa se completeze intr-un mod inedit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc