Setari Cookie-uri

Astrologie: compatibilitatea in cuplu in functie de elementul zodiei

Compatibilitatea in cuplu este elementul principal atunci cand vorbim de buna functionare a unui cuplu si de o relatie cat mai armonioasa. In functie de zodie aceasta compatibilitate este mai puternica sau mai slaba.

Sagetator

Sagetatorii au o viziune aparte asupra lumii si sunt foarte iubareti de fel reusind sa stabileasca legaturi speciale cu persoanele de sex opus. Sunt si generosi si foarte corecti in acelasi timp.

In sectorul dragostei ii acepta foarte bine pe cei nascuti in zodia pesti sau gemeni si dezvolta relatii amoroase deosebite ce pot conduce rapid la o casatorie fericita si un mariaj aproape perfect.

Capricorn

Capricornii sunt persoane amabile, rabdatoare si cu o perseverenta pe care nu o intalnim la nici una dintre celelalte zodii. Stiu sa se organizeze foarte bine astfel incat sa isi eficientizeze activitatile si sa nu piarda timpul degeaba.

Pe plan emotional se inteleg foarte bine si dezvolta relatii armonioase cu berbecii si cu racii pentru ca sunt pe aceeasi lungime de unda si reusesc sa comunice fara eforturi prea mari.

Citește și:

Citeste si Horoscop: Top 5 zodii de barbati romantici

Varsator

Varsatorii sunt firi boeme, romantici incurabili si artisti desavarsiti datorita creativitatii deosebite de care dau dovada si pentru care muncesc sa o imbunatateasca pe parcursul vietii.

In ceea ce priveste relatiile sentimentale se inteleg foarte bine cu taurii si cu leii pentru ca in general impartasesc aceleasi idei si aceleasi principii asupra vietii si asupra relatiilor emotionale.

Pesti

Asa cum probabil este de asteptat, principale caracteristici ale pestilor sunt sensibilitatea si altruismul. Sunt firi romantice si boeme ce impartasesc sentimente intense cu cei din jur mai ales cand vine vorba despre sexul opus.

Dezvolta relatii amoroase foarte frumoase cu zodiile gemeni si fecioara pentru ca reusesc sa ii echilibreze si sa se ofere tot ceea ce au nevoie pentru a se simti confortabil in relatia de cuplu.

Citește și:

foto prima pagina: cuplu tanar indragostit, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc