Setari Cookie-uri

Astrologie: compatibilitatea in cuplu in functie de elementul zodiei

Compatibilitatea in cuplu este elementul principal atunci cand vorbim de buna functionare a unui cuplu si de o relatie cat mai armonioasa. In functie de zodie aceasta compatibilitate este mai puternica sau mai slaba.

Leu

Asa cum ne asteptam din partea lor, leii sunt conducatori inca din copilarie si nu renunta la aceasta abilitate nici pe parcursul vietii. Sunt foarte inteligenti si stiu cum sa lase impresia ca sunt condusi.

Sunt foarte atasati de camin si de familie, intelegandu-se foarte bine din punct de vedere emotional si sentimental cu scorpionii si cu varsatorii fiind firi la fel de romantice precum ei.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte metioculoase si adesea isi indreapta atentia catre stiintele vindecatoare avand capacitati extrasenzoriale pe care si le dezvolta odata cu trecerea timpului si cu capatarea experientei.

Pe plan sentimental prezinta o compatibilitate foarte buna cu sagetatorii si cu pestii. Acestia sunt mai delasatori si fecioarele reusesc sa ii aduca cu picioarele pe pamant si sa ii impinga de la spate mai tot timpul.

Citește și:

Balanta

Balantele au un farmec aparte si o diplomatie exemplara pentru toate celelalte zodii. Sunt inteligente si reusesc sa faca fata oricarei situatii fara sa isi piarda cumpatul si fara sa ceara ajutorul celor din jur.

Iubesc cu pasiune si se daruiesc trup si suflet persoanei iubite. O compatibilitate foarte buna o dezvolta cu capricornii si cu berbecii care sunt un pic mai realisti decat balantele si le aduc cu picioarele pe pamant atunci cand au tendinta de a se pierde printre vise.

Citeste si Astrologie de dormitor: 5 cupluri super-compatibile sexual

Scorpion

Scorpionii se numara printre curajosii zodiacului si sunt unele dintre cele mai hotarate zodii ce obisnuiesc sa nu stea prea mult pe ganduri atunci cand vine vorba de luarea unor decizii detstul de importante.

Din punct de vedere sentimental se inteleg de minune cu varsatorii si cu taurii pentru ca sunt firi mai calme, mai pacifiste ceea ce este un beneficiu pentru inflacaratii scorpioni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc