Setari Cookie-uri

Horoscopul sufletelor pereche

Afla si tu in ce zodie se afla sufletul tau pereche si vezi daca partenerul tau este cel pe care l-ai asteptat toata viata!

Berbec

Pentru ca asa le sade bine, Berbecii sunt din nascare foarte incapatanati si nu ii poti scoate prea usor dintr-ale lor. Cu toate aceste lucruri berbecii au o ambitie de fier, un curaj incredibil si o incredere in propriile forte pe care nimeni nu o poate denatura. Isi stapanesc cu greu impulsurile, insa traiesc totul la intensitate maxima.

Nativul zodiei Berbec dezvolta compatibilitati foarte bune pe plan sentimental cu zodiile rac, balanta, sagetator sau pesti. Balanta reprezinta nativul cu cel mai mare grad de compatibilitate atunci cand vorbim despre berbeci, insa si celelalte zodii au sansele lor.

foto: cuplu fericit, Shutterstock

Taur

Un Taur veritabil este un nativ foarte puternic inradacinat in realitatea ce il inconjoara. El va vedea intotdeauna lucrurile foarte clar si va stii exact cum trebuie sa reactioneze pentru a lua cele mai bune decizii. In relatia sentimentala are nevoie de siguranta si dovezi de iubire din partea partenerului de cuplu.

Citește și:

Cele mai bune compatibilitati le dezvolta cu nativii zodiilor Leu, Scorpion, Berbec si Capricorn. Castigatorul suprem este nativul zodiei Leu pentru ca reuseste sa ii ofere taurului toate lucrurile de care are nevoie pentru ca acesta sa se simta confortabil in relatia de cuplu.

Gemeni

Sensibilitatea nativului Gemeni este adesea liantul ce il apropie de un potential partener de cuplu. Personalitatea Gemenilor este foarte maleabila si reusesc sa se adapteze usor noilor situatii cu care se intalnesc. Sociabili si indrazneti, Gemenii isi fac usor prieteni si cuceresc cu o nonsalanta iesita din comun.

Pe plan sentimental se completeaza foarte bine cu zodiile Fecioara, Sagetator, Taur si Varsator. Va face un cuplu exceptional cu un nativ din zodia fecioarei si in cazul in care hotarasc sa isi uneasca destinele vor avea o casnicie fericita si implinita.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc