Setari Cookie-uri

Horoscopul sufletelor pereche

Afla si tu in ce zodie se afla sufletul tau pereche si vezi daca partenerul tau este cel pe care l-ai asteptat toata viata!

Rac

Imaginatia nativului rac il impinge adesea catre meditatie si catre o sensibilitate exagerata uneori. Este foarte atasat de familie si de notiunea de camin pentru care ar face orice in speranta de a pastra o atmosfera calda si linistita care sa il ajute sa isi creeze o zona confortabila.

Din punct de vedere sentimental se intelege foarte bine cu zodia balanta, cu capricornul, gemenii si pestii. O relati indestructibila va reusi sa cladeasca alaturi de un nativ veritabil al zodiei balanta.

Leu

Nativului leu i-a placut mereu sa atraga atentia si nu va face niciodata exceptie de la aceasta regula de aur pentru el. Este o persoana foarte generosa, foarte increzatoare in fortele proprii si cu o hotarare greu de zdruncinat. Din punct de vedere afectiv se agata de relatiile sentimentale si se daruieste trup si suflet partenerului.

Citește și:

Ar face un cuplu de invidiat cu scorpionul, cu varsatorul, berbecul si racul, insa va avea un viitor stralucitor si o casnicie perfecta alaturi de zodia scorpionului care va reusi sa ii impartaseasca pasiunile si dorintele.

Fecioara

Nativul zodiei fecioara are un simt critic foarte fin dezvoltat si nu se sfieste sa arate acest lucru. Este obiectiv si stie exact ceea ce trebuie sa faca pentru ca deciziile lui sa fie cele mai bune si sa ii aduca beneficiile dorite. Iubeste natura si nu ii plac situatiile complicate. Vrea sa aiba o viata simpla bazata pe sinceritate si incredere.

Cea mai buna compatibilitate sentimentala o are cu nativul zodiei pesti, insa se potriveste de minune si cu sagetatorul, taurul sau leul daca acestia reusesc sa ii inteleaga punctele de vedere pe care le exprima cu un impact foarte puternic.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc