Setari Cookie-uri

Horoscopul sufletelor pereche

Afla si tu in ce zodie se afla sufletul tau pereche si vezi daca partenerul tau este cel pe care l-ai asteptat toata viata!

Capricorn

Capricornul se va orienta intotdeauna catre succes si va face totul ca la carte pentru a fi sigur ca reuseste sa obtina ceea ce isi doreste. Este foarte serios atunci cand trebuie, dar stie sa si glumeasca atunci cand sitatia o cere. Este un prieten de nadejde si un partener pe masura asteptarilor.

Va forma un cuplu absolut exceptional cu nativul zodiei rac, dar isi va gasi linistea si implinirea sufleteasca si alaturi de nativii zodiilor berbec, fecioara si sagetator.

Varsator

Varsatorul este foarte energic si are o imaginatie foarte bogata pe care o dezvolta din ce in ce mai mult in ideea de a-si testa limitele. Ii place sa descifreze mistere si sa afle cat mai multe secrete din domeniile care il intereseaza. Este un partener afectuos si mereu alaturi de partenerul de cuplu.

Se intelege foarte bine pe plan sentimental cu nativul zodiei leu alaturi de care ar forma un cuplu indestructibil. Taurul, balanta si capricornul sunt alte cateva zodii ce reusesc sa relationeze cu un varsator.

Citește și:

Pesti

Nativul zodiei pesti este unul dintre nativii cu o personalitate foarte complexa ce deseori se simte neinteles de catre cei din jur pentru ca el are un grad de intelegere foarte bine dezvoltat. Ii place sa mediteze si sa petreaca timp sigur pentru a-si pune gandurile in ordine. Este un partener ce isi va purta jumatatea in lumea viselor.

Pe plan sentimental face un cuplu perfect cu nativul zodiei fecioara pentru ca acesta reuseste sa il aduca de fiecare data cu picioarele pe pamant. Nativii zodiei gemeni, scorpion si varsator pot de asemenea sa formeze un cuplu frumos alaturi de visatorul peste.

foto prima pagina: inimioara la Paris, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc