Setari Cookie-uri

Horoscopul sufletelor pereche

Afla si tu in ce zodie se afla sufletul tau pereche si vezi daca partenerul tau este cel pe care l-ai asteptat toata viata!

Balanta

Nativul zodei balanta este pretutindeni in cautarea echilibrului perfect insa niciodata nu va fi multumit de rezultat si isi va dori din ce in ce mai mult. Este o persoana foarte sociabila, carismatica si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat. Stie sa se faca remarcat si placut atunci cand are ocazia.

Isi imparte viata in cel mai frumos mod posibil cu nativul zodiei berbec, insa si capricornul ii face cu ochiul. Gemenii si fecioarele au si ele sansele lor, insa au ceva de munca daca vor sa multumeasca un nativ din zodia balantei.

Scorpion

Nativul zodiei scorpion are o scanteie ce atrage toate privirile. Serios, hotarat si glumet reuseste sa se faca placut si admirat de cele mai multe ori. Pune accentul foarte puternic pe eticheta si pe prima impresie, asadar se va inconjura de oamnei de calitate si va fi foarte atent la cercurile in care se invart acestia.

Citește și:

Taurul este partenerul perfect din punct de vedere sentimental, dar se va intelege de minune si cu un varsator, un rac sau o balanta. Balanta ii va accepta toate capriciile, dar va reusi mereu sa il sustina si sa fie langa el ori de cate ori are nevoie.

Sagetator

Sagetatorul este un aventurier de prima clasa si intotdeauna isi va pastra acest spirit. Este foarte sociabil si ii place sa isi faca prieteni peste tot pe unde merge. Este tolerant si hotarat, dar adesea poate sa devina gelos si posesiv atunci cand ii sunt amenintate bunurile si nu numai.

Pe plan sentimental se intelege de minune cu nativul zodiei gemeni cu care poate avea o relatie perfecta. De asemenea se mai poate apropia de nativii din zodiile pesti, leu si scorpion.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc