Setari Cookie-uri

5 zodii de barbati pe care sa-i prezinti parintilor

Esti intr-o relatie serioasa si nu stii daca este momentul sa iti duci iubitul acasa? Uita-te sa vezi daca il regasesti in horoscopul nostru si nu mai sta pe ganduri!

Berbec

Barbatul berbec poate parea incapatanat si foarte dur la prima vedere. Te gandesti poate ca nu este cel mai pun barbat pe care ai putea sa il prezinti alor tai, dar astrele te sfatuiesc sa ii dai o sansa. Chiar daca este posibil sa faca unele glume cam nesarate, va face o impresie buna in general.

foto: barbat tanar, shutterstock

Stie cum sa se comporte si cum sa vorbeasca astfel incat sa o castige pe soacra de partea lui si sa faca impresie buna si in fata socrului. Cuvintele pe care si le alege vor ajunge acolo unde trebuie, iar atmosfera din familie va fi una foarte frumoasa si linistita.

Gemeni

Barbatul gemeni iubeste oamenii si ii place sa comunice foarte mult. Simtul umorului este extrem de bine dezvoltat si atrage rapid atentia si simpatia celorlalti prin versatilitatea lui si prin felui lui de-a fi. Are o atitudine relaxata si este de o sinceritate incredibila. Reuseste de fiecare data sa impresioneze si sa fie apreciat de cei din jur.

Citește și:

Lejeritatea cu care se apropie de cei din jurul lui il fac irezistibil in ochii parintilor astfel incat il vor accepta din prima clipa. Buchetul de flori pentru viitoarea soacra si sticla fina de vin pentru viitorul socru il vor ajuta sa castige puncta in fata lor si sa ii impresioneze inca din prima clipa.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc