Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna august

Afla ce ti-au pregatit astrele din punct de vedere amoros pentru luna august!

Berbec

Luna august este o luna incendiara din punct de vedere amoros pentru nativii zodiei berbec.

Inca de la inceputul lunii, berbecii au parte de multe surprize in sfera amoroasa atat din partea partenerului cat si din partea astrelor care ii determina sa fie din ce in ce mai romantici, mai pasionali si mai implicati in activitatile de cuplu. In weekend este posibila o escapada amoroasa pentru a sarbatorii iubirea.

horoscopul dragostei

foto: cuplu indragostiti, shutterstock

Pentru cei singuri luna august are cativa asi in maneca, iar cativa dintre native se pot indragosti iremediabil si irecuperabil de cine se asteapta mai putin si cand nu se asteapta deloc.

Taur

Taurii iau decizii importante in ceea ce priveste viata sentimentala.

Pentru cei care se afla deja intr-o relatie ce anunta o saptamana benefica din mai multe puncte de vedere. Se pare ca unele vechi nelamuriri se rezolva si reusiti sa reinstalati armonia care va caracterizeaza. Este o luna in care vacantele primeaza si distractia va apropie din ce in ce mai mult.

Citește și:

Nativii singuri au parte de o ultima luna de vara incendiara. Petreceri, distractii si seri petrecute alaturi de cei mai apropiati prieteni reusesc sa ii deconecteze de la grijile cotidiene si poate ca norocul le va surande in ceea ce priveste cunoastearea unui nou partener.

Gemeni

Luna august le aduce o schimbare importanta nativilor gemeni in sfera emotionala si sentimentala.

Incepand cu prima zi a ultimei luni de vara, gemenii isi doresc sa adopte o noua atitudine in ceea ce priveste modalitatea de raportare la relatia de cuplu. Incearca sa fie cumva mai seriosi si sa lase alte distractii la o parte. Simt nevoia de stabilitate si incearca sa fie mai tandri si mai afectuosi cu partenerul.

Nativii singuri incearca sa petreaca mai mult timp cu familia si sa se concentreze pe lucrurile importante din viata lor incercand sa nu mai puna accentul atat de mult pe zona sentimentala. Chiar cand se hotarasc sa faca acest lucru, astrele le scot in cale o noua posibilitate de relationare sentimentala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc