Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna august

Afla ce ti-au pregatit astrele din punct de vedere amoros pentru luna august!

Capricorn

Luna august nu aduce cele mai bune vesti in sfera sentimentala pentru nativii Capricorn.

Este o perioada nu tocmai benefica la inceput de luna, dar dupa data de 15 august lucrurile tind sa prinda contur si apele sa se linisteasca. Este momentul ca nativii aflati intr-o relatie sa petreaca mai mult timp alaturi de partener si sa isi manifeste mai vizibil sentimentele, emotiile si trairile. Acest lucru va ajuta la fundamentarea relatiei si la crearea unor legaturi puternice.

Nativii singuri intalnesc o persoana speciala pe care vor sa o cunoasca mai bine, asa ca isi dedica timpul acestui lucru ce se poate transforma usor intr-o relatie speciala ca de sfarsit de vara.

Varsator

Este o luna plina din punct de vedere sentimental pentru varsatori.

Viata sentimentala a nativilor varsator se afla intr-o armonie ideala si intr-un echilibru perfect, asa ca nu mai au nevoie decat de inca o vacanta mica in care sa isi satisfaca toate poftele, sa se distreze si aa se relaxeze atat cat vor. Momentele si clipele petrecute alaturi de persoana iubita le ofera energia de care eu nevoie in fiecare zi si apropierera pe care mereu au asteptat-o.

Citește și:

Nativii singuri sunt norocosi abia pe la jumatatea lunii cand reusesc sa isi deschida inima si sufletul pentru o noua iubire. Ranile trecute s-au vindecat, acum urmeaza o noua perioada frumoasa in viata nativilor varsator.

Pesti

Este o luna constructiva pentru relatiile sentimentale ale pestilor.

Nativii pesti au parte de o ultima luna de vara foarte buna din punct de vedere sentimental. Relatia de cuplu se construieste frumos sub indrumarea speciala a sentimentelor si a emotiilor deosebite pe care ambii parteneri le traiesc in acelasi timp.

Nativii singuri nu sunt dispusi momentan pentru o noua poveste de dragoste, insa luna august le promite multa distractie si seri petrecute alaturi de prieteni si familie de care sa isi aduca aminte tot anul.

foto prima pagina: cuplu fericit, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc