Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna august

Afla ce ti-au pregatit astrele din punct de vedere amoros pentru luna august!

Rac

Luna august este o luna promitatoare din punct de vedere al sentimentelor.

Nativii zodiei rac aflati intr-o relatie amoroasa de ceva timp tind sa o materializeze si sa se gandeasca din ce in ce mai mult la un viitor in care stabilitatea sa primeze si caminul sa fie prezent in planurile ambilor parteneri. Se poate anunta o logodna sau chiar o nunta in viitorul imedit apropiat.

Nativii singuri sunt usor debusolati din cauza unei relatii mai vechi pentru care inca nutresc sentimente incerte. In acest sens fac demersurile necesare pentru ca situatia sa se lamureasca si pentru a-si putea continua viata catre alte aventuri amoroase.

Leu

Miscarea retrograda a lui Venus atrage situatii neasteptate si nu foarte benefice.

Luna august este o luna in care nativii leu au de invatat cateva lectii foarte importante care ii vor ajuta sa inteleaga mai bine cum functioneaza o relatie si ce au de facut pentru ca toate actiunile lor sa duca in punctul in care vor sa ajunga din punct de vedere sentimental. Vacanta care ii asteapta ii va detensiona si va crea o atmosfera linistita menita sa readuca pasiunea in cuplu.

Citește și:

Nativii singuri vor avea parte de o luna in care vor experimenta foarte multe aventuri romantice, iar una dintre ele le va pune capac si ii va determina sa isi ia in serios sentimentele si sa cladeasca o relatie serioasa.

Fecioara

Pozitia retrograda a lui Venus atrage cateva tensiuni destul de suparatoare in casa cuplului.

Ultima luna de vara nu debuteaza foarte bine pentru nativii zodiei fecioara datorita pozitiei retrograde a lui Venus care atrage cateva tensiuni suparatoare. Este o luna in care fecioarele isi pun ordine in ganduri si reusesc cumva sa isi stabileasaca ce asteptari au mai exact de la persoana iubita.

Nativii singuri se intorc in trecut la o veche iubire neimplinita careia vor sa ii mai acorde o sansa, de data aceasta cu toata disponibilitatea sentimentala de care dispun si pe care sunt dispusi sa o ofere.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc