Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna august

Afla ce ti-au pregatit astrele din punct de vedere amoros pentru luna august!

Balanta

Viata sentimentala a balantelor este rasfatata de zodii in aceasta ultima luna de vara.

Luna august are foarte multe surprize pentru nativele zodiei balanta. Unele dintre ele este posibil sa reintalneasca o veche iubire, altele sa plece in vacanta de vis alaturi de partenerul lor. Cert este ca ultima luna de vara este benefica pentru relatiile balantelor si mai ales pentru relatiile sentimentale.

Nativii singuri se indragostesc de o persoana importanta sau de un coleg de birou. In orice caz, viata lor sentimentala va avea o stransa legatura cu viata profesionala si se impletesc foarte frumos, rezultatele fiind benefice in ambele cazuri.

Scorpion

Scorpionii sunt in centrul atentiei prin prisma relatiilor sentimentale.

Unii dintre ei se pregatesc de nunta, altii chiar vor avea parte de acest eveniment in ultima luna de vara, iar unii isi vor petrece zilele de vara pe malul marii, sub razele soarelui, in bataia brizei alaturi de persoana iubita. Totul este perfect pentru scorpioni din punct de vedere sentimental.

Citește și:

Nativii singuri sunt si ei rasfatati de catre astre din prisma relatiilor sentimentale. Cei mai multi dintre ei vor avea parte de aventuri speciale, insa unii reusesc chiar sa se indragosteasca de-a binelea si sa se aseze la casele lor.

Sagetator

Inceputul lunii august este incendiar pentru nativii zodiei sagetator.

In ultima perioada sagetatorii au avut parte de evenimente importante si neasteptate pe plan sentimental asa ca acum isi pun ordine in ganduri si asteapta ca totul sa se linisteasca si sa revina la normal. Vacanta le va aduce o armonie perfecta, iar persoana iubita este alaturi de ei la orice pas.

Nativii singuri sunt placut surprinsi de catre un prieten drag ce prinde curaj sa isi confirme sentimentele bine ascunse pana acum. Sub influenta acestui lucru, urmeaza o luna deosebita in care sagetatorii singuri au parte de momente frumoase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc