Setari Cookie-uri

Astrologie: 6 tipuri de barbati din zodiac de care sa ne ferim

Tipurile de barbati prezentate in acest articol reprezinta doar o mica parte din nativii de sex masculin ai fiecarei zodii, insa intalnirile cu acestia raman memorabile in ceea ce priveste efectele negative pe care le lasa in viata femeilor care le-au taiat calea.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Tipurile de barbati prezentate in acest articol reprezinta doar o mica parte din nativii de sex masculin ai fiecarei zodii, insa intalnirile cu acestia raman memorabile in ceea ce priveste efectele negative pe care le lasa in viata femeilor care le-au taiat calea.

Chiar daca aceste profile sunt directionate catre anumite zodii, ele pot descrie barbati din oricare alta zodie deoarece dupa varsta de 30 de ani, in comportamentul fiecarei persoane isi face puternic simtita prezenta influenta ascendentului.

Barbatul din zodia Berbec

Comunicare ☆☆
Fixuri ☆☆☆☆
Principii: ☆☆☆☆☆

Cu toate ca la debutul relatiei acest tip de barbat pare foarte interesat de partenera sa, in curand el isi arata adevarata lui fata. Va face exact ceea ce isi doreste si nu ii va pasa de ceea ce simte si doreste partenera sa de cuplu. O particularitate la acest tip de barbat este ca el nu face compromisuri deloc. Daca nu te adaptezi principiilor sale si ii complici viata, atunci te va pune repede pe ultimul loc in lista intereselor sale. Poate deveni foarte rece cand doreste sa rupa relatia iar in momentul in care s-a hotarat in aceasta privinta, taie legatura total si fara menajamente.

Barbatul din zodia Gemeni

Comunicare ☆☆☆☆☆
Fixuri ☆☆
Principii: ☆


Da impresia unui barbat fermecator, educat si romantic. Te fascineaza si te cucereste cu modul sau absolut original la prima intalnire. Va face tot posibilul sa ascunda detalii despre trecutul sau. Din pacate, acest tip de barbat se considera un Cassanova al zilelor noastre. Vei observa in scurt timp ca este un afemeiat notoriu si scopul lui ascuns este doar sa profite de inocenta si naivitatea ta. Nu are nici un interes spre o relatie pe termen lung si cu siguranta va face avansuri prietenelor tale pe ascuns. Pentru el vei fi intotdeauna inca o cucerire in dosarul sau de realizari. Mai este supranumit, Don Juan al zodiacului. Minte cu o nonsalanta greu de egalat si nu va rupe relatia pana cand nu vei face tu acest lucru din cauza infidelitatii lui.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc