Setari Cookie-uri

Astrologie: 6 tipuri de barbati din zodiac de care sa ne ferim

Tipurile de barbati prezentate in acest articol reprezinta doar o mica parte din nativii de sex masculin ai fiecarei zodii, insa intalnirile cu acestia raman memorabile in ceea ce priveste efectele negative pe care le lasa in viata femeilor care le-au taiat calea.

Barbatul din zodia Fecioara

Comunicare ☆☆☆
Fixuri ☆☆☆☆☆
Principii: ☆☆

Prima impresie pe care ti-o lasa acest nativ este aceea ca este un om care stie ce vrea, cu picioarele pe pamant si cu standarde inalte. Vei avea supriza neplacuta de a-i descoperi spiritul critic dus la extreme care te va scoate din minti. Va da de multe ori dovada de o insensibilitate pura care lui i se pare perfect naturala. Nu te astepta sa reactioneze la sentimentalismele tale. Pe langa avantajele de natura emotionala pe care le are din relatia cu tine, va incerca sa te exploateze treptat, fie pe plan financiar, fie pe plan sexual. Iti vei da seama de acest lucru doar cand privesti intreaga situatie in ansamblu ei. Daca incerci sa il schimbi, sansele tale de reusita sunt cam aceleasi ca si cum ai juca la loto.


Barbatul din zodia Scorpion

Comunicare ☆☆☆☆
Fixuri ☆☆☆☆
Principii: ☆


Esti uimita de inteligenta de care da dovada acest barbat inca de la primele intalniri. Este foarte priceput la psihologie si de multe ori reuseste sa te citeasca usor. Iti vei da repede seama ca intentiile lui sunt greu de perceput si ca tu nu prea poti sa iti dai seama ce doreste exact. Va da dovada de o zgarcenie iesita din comun cand vine vorba de altii si de un egoism care pentru el este perfect normal. Gelozia va fi o problema care va apare rapid in relatia voastra si daca esti o fire independenta, vei avea dificultati reale in a te lasa dominata atat intelectual, social cat si sexual. Frustrarile ascunse ale acestui nativ il vor face sa se comporte ciudat si deseori sa te sperie de-a dreptul.


Barbatul din zodia Capricorn

Comunicare ☆
Fixuri ☆☆☆☆☆
Principii: ☆☆☆☆☆
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc