Setari Cookie-uri

Astrologie: 6 tipuri de barbati din zodiac de care sa ne ferim

Tipurile de barbati prezentate in acest articol reprezinta doar o mica parte din nativii de sex masculin ai fiecarei zodii, insa intalnirile cu acestia raman memorabile in ceea ce priveste efectele negative pe care le lasa in viata femeilor care le-au taiat calea.

Acest nativ este materialist din fire si prefera femeile cu o situatie financiara peste medie. Este de multe ori comod si are momente in care da davada de o zgarcenie inexplicabila atat cu el cat si cu cei din jur. Se hotarareste foarte greu sa oficializeze o relatie si notiunea de casatorie pentru el este greu de digerat. Se comporta rece de cele mai multe ori, romantismul fiind pentru el un domeniu care nu merita sa fie explorat. Are o parere extraordinar de buna in legatura cu propria persoana si se crede un sex-guru, insa nu intotdeauna si femeile din viata lui sunt de aceiasi parere. Este greu de convins si daca vrei sa pastrezi relatia la nivel de plutire cu el, trebuie sa faci tu foarte multe compromisuri si sa lasi de la tine. Nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile lui si da vina pe altii intotdeauna.


Barbatul din zodia Varsator

Comunicare ☆☆☆☆
Fixuri ☆☆☆☆
Principii: ☆


Acest nativ pare amuzant la inceputul relatiei, insa iti vei da seama ca ironia fina de la inceput nu este deloc amunzanta cand este dusa la extreme si nu se rezuma doar la cei din jur, ci si la tine. Va deveni o persoana relaxata si comoda in relatie mult mai repede decat te-ai astepta, lasandu-te pe tine sa duci greul si problemele ce apar. El se va menaja cum poate mai bine. Vei creea subiect de certa daca incerci sa ii delegi responsabilitati deoarece te va acuza ca ii ingradesti libertatea. Este un fin manipulator sentimental si se va juca de multe ori cu starile tale emotionale. Degeaba incerci sa ii arati ca el greseste, deoarce considera ca ii insulti inteligenta. Pregateste-te sa duci tot greul in ceea ce priveste o relatie pe termen lung cu acest tip de barbat.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc