Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum te va influenta stelium in zodia dragostei

In astrologie, zodia Balantei este considerata zodia dragostei si a casatoriei, reprezentand domeniul relational. Luna august se anunta a fi plina in evenimente fericite in sectorul iubirii, deoarece planeta Venus, a intrat de curand in domiciliul sau din Balanta si are o forta deosebita. Iubirea si pasiunea se vor trezi si in inimile cele mai adormite si vor invada gandurile si persoanelor preocupate de bani si munca.

FEMEIA DIN ZODIA TAUR

Viata sentimentala: Venus va predispune spre romantism accentuat si puteti sa va indragostiti de un barbat misterios, pe care destinul vi-l va scoate in cale in aceasta perioada.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu tanjesc dupa momente de intimitate. Inchiriati un film romantic si izolati-va in cuibusorul vostru, departe de prieteni si familie. Nu uitati sa va inchideti toate telefoanele.

Pe plan sexual: Acum este perioada perfecta pentru a va indeplini toate fanteziile sexuale. Discutati cu partenerul si incercati ideile care nu au fost inca puse in practica. Nu va dati la o parte nici de la ceva mai excentric.

FEMEIA DIN ZODIA GEMENI

Viata sentimentala: Aveti sansa in aceasta perioada ca sa cunoasteti un barbat strain, de alta nationalitate, navigand pe internet sau daca mergeti intr-o calatorie. Saturn vorbeste de faptul ca va asteapta o intalnire karmica.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu
, vor putea trai momente frumoase alaturi de persoana iubita intr-o excursie planificata in aceasta perioada.

Pe plan sexual:
Schimbati locatia in ceea ce priveste intalnirile intime. Testati noutatea in intimitatea voastra si bucurati-va de beneficiile ce vor decurge de aici.

FEMEIA DIN ZODIA RAC

Viata sentimentala: Aveti un sarm puternic care va face pe reprezentantii sexului opus sa fie atrasi de voi, ceea ce poate duce la excese sentimentale si dificultatea de a alege intre mai multi potentiali parteneri.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu se vor apropia emotional de partener si vor putea impartasi secrete pana acum nedezvaluite.

Pe plan sexual
: Este foarte important sa va satisfaceti in cat mai mare masura nevoile la acest capitol. Explicati-i partenerului ca este o perioada in care voi aveti nevoie de toata atentia sa.

FEMEIA DIN ZODIA LEU

Viata sentimentala: Nativele singure trebuie sa isi faca putin curaj si sa nu mai astepte ca marea dragoste sa vina la ele, sa actioneze la ceea ce inima le indica. Vor avea noroc daca vor iesi intr-un grup social nou.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu pot sa reiventeze pasiunea in relatia de cuplu daca urmeaza un curs de dans sau cauta mai des sa danseze cu partenerul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc