Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum te va influenta stelium in zodia dragostei

In astrologie, zodia Balantei este considerata zodia dragostei si a casatoriei, reprezentand domeniul relational. Luna august se anunta a fi plina in evenimente fericite in sectorul iubirii, deoarece planeta Venus, a intrat de curand in domiciliul sau din Balanta si are o forta deosebita. Iubirea si pasiunea se vor trezi si in inimile cele mai adormite si vor invada gandurile si persoanelor preocupate de bani si munca.


Pe plan sexual
: Contactele intime cu partenerul sunt mai profunde ca in trecut, in aceasta perioada. Incercati sa fiti relaxate cat mai bine inainte sa incepeti sa va aventurati sexual pentru a ajunge usor la orgasm.

FEMEIA DIN ZODIA FECIOARA

Viata sentimentala: Persoanele singure ar fi indicat sa socializeze in anumite medii legate de cultura sau arta, deoarece sansele sunt mult mai bune in acele locuri pentru a-si gasi un partener.

Nativele aflate intre-o relatie de cuplu pot experimenta momente de tandrete deosebita in relatia lor.

Pe plan sexual: Pe plan sexual este un moment perfect sa va dominati partenerul. Convingeti-l sa intre in jocul vostru si nu veti regreta nici unul acest lucru.

FEMEIA DIN ZODIA BALANTA

Viata sentimentala: Voi sunteti cele mai norocoase in aceasta perioada, dragostea va umple fiecare moment din zi. Va puteti indragosti nebuneste de un barbat care apare pe neasteptate in viata voastra. Sunt sanse reale sa aveti o intalnire de natura karmica, plina de coincidente misterioase.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu
vor putea experimenta telepatia in relatia de cuplu, deoarece se afla intr-o rezonanta profunda cu perechea lor.

Pe plan sexual: Cautati o apropiere cu partenerul deoarece asa veti atinge starea de intimitate necesara pentru a va trai sexualitatea la cote inalte.

FEMEIA DIN ZODIA SCORPION

Viata sentimentala: Nativele singure trebuie sa joace cartea adevarului in toate intalnirile pe care le vor
avea in aceasta perioada, deoarece acest lucru este cheia pentru a stabili o relatie profunda.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu vor simti nevoia sa discute multe aspecte cu persoana iubita si sa isi faca planuri de viitor. Este necesara o reconectare cu partenerul la nivel mental.

Pe plan sexual: Schimbati decorul intim si faceti ceva inedit sa spargeti bariera rutinei.

FEMEIA DIN ZODIA SAGETATOR

Viata sentimentala:
Veti cunoaste multi barbati noi in aceasta perioada si flirtul va fi la ordinea zilei. Va va fura inima un nativ dintr-o zodie de aer.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu
vor fi vesele si entuziaste, deoarece persoana iubita tinde sa fie foarte generoasa si atenta cu ele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc