Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum te va influenta stelium in zodia dragostei

In astrologie, zodia Balantei este considerata zodia dragostei si a casatoriei, reprezentand domeniul relational. Luna august se anunta a fi plina in evenimente fericite in sectorul iubirii, deoarece planeta Venus, a intrat de curand in domiciliul sau din Balanta si are o forta deosebita. Iubirea si pasiunea se vor trezi si in inimile cele mai adormite si vor invada gandurile si persoanelor preocupate de bani si munca.

Pe plan sexual: Imbunatatiti-va performantele in aceasta perioada. Incercati un maraton sexual cu care sa va doborati recordul.

FEMEIA DIN ZODIA CAPRICORN

Viata sentimentala: In aceasta perioada faceti o schimbare de look si iesiti intr-un mediu nou. Un barbat mai in varsta va va remarca alura mandra si va incerca sa va intre in gratii. Deschideti-va in fata acestei experiente.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu vor trai starea de implinire alaturi de persoana pe care o iubesc si vor putea sa se bucure de micile placeri.

Pe plan sexual: Lasati-va partenerul sa vina cu idei inedite si urmati-i sfaturile. Sunt recomandate pozitiile intime care impun o atitudinea submisiva in aceasta perioada, deoarece increderea in partener va va relaxa mult mai usor.

FEMEIA DIN ZODIA VARSATOR

Viata sentimentala: Aveti ocazia sa va distrati excelent si sa atrageti toate privirile in anturajul in care va faceti prezenta. Vor fi mai multi barbati care vor rivaliza sa va castige atentia.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu vor fi energice, pasionale si pline de initiativa. Din fericire partenerul vostru va fi gata de nebunii.

Pe plan sexual: Va asteapta multe experiente deosebite in aceasta perioada pe plan sexual, mai ales pe neasteptate. Bucurati-va de noutate.

FEMEIA DIN ZODIA PESTI

Viata sentimentala: Dati frau liber sentimentelor voastre, aratati cat de romantice sunteti si ce bogatie sufleteasca aveti. Sunt sanse mari sa se indragosteasca de voi un barbat romantic.

Nativele aflate intr-o relatie de cuplu vor trai mirajul iubirii si se vor bucura mai ales daca opteaza sa se plimbe cat mai mult in natura cu persoana iubita.

Pe plan sexual: Iubirea este cel mai favorabil aspect al acestui interval asa ca nu ratati nici o ocazie de a va descarca de stres si probleme in plan sexual. Faceti-va reciproc un masaj erotic.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc