Setari Cookie-uri

Astrologie: Locul ideal de trait pentru femeile din fiecare zodie

Locul in care o persoana s-a nascut are o importanta deosebita, cel mai adesea de natura karmica. Este un motiv bine intemeiat pentru care s-a nascut intr-o anumita zona geografica, intr-un anumit popor si chiar in mediu urban sau rural.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Locul in care o persoana s-a nascut are o importanta deosebita, cel mai adesea de natura karmica. Este un motiv bine intemeiat pentru care s-a nascut intr-o anumita zona geografica, intr-un anumit popor si chiar in mediu urban sau rural.

Pe parcursul vietii fiecare persoana incearca sa isi gaseasca locul cu adevarat potrivit pentru sufletul sau. Atat zodia cat si ascendentul pot da indicii importante despre mediul unde o persoana isi poate gasi cu adevarat locul, trai si dezvolta in plina armonie.

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Sagetator


Femeile din aceste zodii se simt bine in orase mari, de preferinta capitale si metropole unde ritmul dezvoltarii este rapid. Nu le este frica de competitie, chiar le place sa iasa in evidenta, doar sa li se ofere oportunitati.

Nativele din zodia Berbec sunt femei independente prin definitie. Agitatia oraselor mari le prieste deoarece le place sa faca mereu ceva nou si sa aiba libertatea de a fi ele insele, sa fie unice prin propriul lor stil.

Nativele din zodia Leu prefera orasele care sunt centre ale artei si modei. Fashioniste inraite, aceste native au nevoie de magazine luxoase care sa le ofere posibilitatea de a alege din cele mai frumoase lucruri. Apreciaza cafenelele unde se intrunesc artistii.

Nativele din zodia Sagetator tind cel mai des sa se mute din locurile natale in tari straine, adesea pe alt continent. Sunt atrase de alte civilizatii si greu se multumesc cu ceea ce le ofera mediul in care s-au nascut. Destinatia lor este aleasa in functie de oportunitatile profesionale.

Zodiile de Aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Femeile nascute in aceste zodii prefera orase frumoase care ofera o mare varietate de dezvoltare culturala, profesionala si de petrecere a timpului liber. Adesea evita insa capitalele din cauza agitatiei si competitiei acerbe care nu le fac deloc bine femeilor din zodiile de aer.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc