Setari Cookie-uri

Astrologie: Locul ideal de trait pentru femeile din fiecare zodie

Locul in care o persoana s-a nascut are o importanta deosebita, cel mai adesea de natura karmica. Este un motiv bine intemeiat pentru care s-a nascut intr-o anumita zona geografica, intr-un anumit popor si chiar in mediu urban sau rural.

Nativele din zodia Gemeni sunt nelinistite si se muta des, deoarece simt ca s-au plictisit intr-un anumit loc, insa nu pleaca la distante mari de locul natal. Pentru ele conteaza foarte mult unde se afla prietenii lor, anumite rude sau persoana iubita si tind sa se mute acolo unde se afla cei dragi.

Nativele din zodia Balanta cauta zone urbane, orase care sunt centre universitare si culturale, unde pot sa isi satisfaca nevoia de comunicare, prietenii diverse, muzica, dans si shopping. Nu le place sa se mute des, de aceea odata ce si-au gasit locul de suflet, vor ramane toata viata in acel oras.

Nativele din zodia Varsator sunt cele care isi gasesc cel mai greu locul pe aceasta planeta. De multe ori nu le place nici epoca in care s-au incarnat, si-ar fi dorit sa fi trait in alte vremuri si in alte civilizatii. Optiunile lor sunt excentrice si vor alege cel mai adesea un oras universitar, unde putina lume le cunoaste.

Zodiile de Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Pentru femeile din aceasta zodie conteaza doua lucruri in alegerea locului potrivit: prosperitatea financiara si linistea, spatiul personal. Ele aleg sa traiasca in locuri unde pot avea o sursa de venit buna, insa cat mai putina agitatie.

Nativele din zodia Taur nu sunt facute pentru agitatia oraselor. Chiar daca au joburi foarte bune in oras, ele prefera sa conduca masina inca o ora in plus, dar sa stea la casa si gradina. Sunt incantate de tot ceea ce este rustic. O ferma mare, cu herghelie, unde pot duce o viata comoda, naturala si prospera, este visul lor.

Nativele din zodia Fecioara aleg orase de dimensiuni medii, unde isi pot continua studiile, isi pot gasi un loc de munca bun si ii au aproape si pe cei dragi. Isi doresc o casa cu gradina unde sa poata tine animale, deoarece sunt mari iubitori de pisici si caini.

Nativele din zodia Capricorn apreciaza zonele care au o foarte buna dezvoltare economica. Le plac orasele linistite, insa bine organizate, unde au mari oportunitati profesionale, deoarece fac parte din femeile cele mai ambitioase. Le plac mediile de trai unde vecinii nu sunt prea curiosi de viata lor personala.

Zodiile de Apa: Rac, Scorpion, Pesti

Femeile din aceste zodii sunt romantice si sentimentale. Sunt atrase de orase mici si cochete, locuri care sunt renumite ca atractii turistice pentru festivaluri de arta, monumente istorice sau frumusetea exotica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc