Setari Cookie-uri

Astrologie: Locul ideal de trait pentru femeile din fiecare zodie

Locul in care o persoana s-a nascut are o importanta deosebita, cel mai adesea de natura karmica. Este un motiv bine intemeiat pentru care s-a nascut intr-o anumita zona geografica, intr-un anumit popor si chiar in mediu urban sau rural.

Nativele din zodia Rac ar fi fericite daca ar putea sa isi asigure traiul de zi cu zi din abilitatile lor artistice, artizanat, gradinarit sau turism. Ele viseaza sa locuiasca in mijlocul naturii, la o casa cocheta si gradina cu flori, in preajma unui rau, lac sau ocean.

Nativele din zodia Scorpion sunt atrase de zonele rezidentiale. Ele aspira la case mari si luxoase, dorind sa se bucure atat de oportunitatile economice care sunt intr-un oras mare, precum si de linistea oferita de o zona retrasa, exclusivista.

Nativele din zodia Pesti apreciaza orasele care au iesire la mare sau la ocean, deoarece adora plajele frumoase, langa apa se simt in elementul lor. La fel de usor isi pot gasi locul si fericirea si intr-un oras plin de artisti, expozitii de arta si festivaluri diverse.
Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc