Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce spune ascendentul despre zodia ta

Semnul zodiacal spune foarte multe despre temperamentul nostru, insa un rol decisiv il are si ascendentul, care este de asemenea responsabil pentru anumite trasaturi.

Ascendent in Rac

Cei nascuti cu ascendentul in Rac sunt foarte sensibili, emotivi si protectori cu cei din jur. Pun accent pe seriozitate si respect, alegandu-si foarte atent anturajul. Neincrezatori din fire, nu comunica foarte bine cu cei din jur, dar sunt apreciati pentru devotament si caracter. Nativii cu ascendent in Rac au o imaginatie bogata, care le permite sa se relaxeze evadand in propriul univers.

In dragoste isi vor canaliza intreaga atentie asupra partenerului. Desi nu sunt foarte deschisi cu ceilalti, intr-o relatie acestia isi schimba complet comportamentul. Se vor dedica trup si suflet persoanei iubite, pe care o vor atrage punandu-si in evidenta atat frumusetea interioara, cat si frumusetea fizica.

Ascendent in Leu

Persoanele nascute cu ascendentul in Leu au un caracter puternic si dinamic, deschis provocarilor. Au teluri inalte in viata si isi doresc intotdeauna mai mult. Acorda mare importanta reusitei profesionale si militeaza pentru recunoasterea valorilor sale. In spatele personalitatii dure, nativul poate ascunde de cele mai multe ori sensibilitate, slabiciune si o dorinta continua de a se face remarcat.

In plan sentimental, acesta poate fi dominant la inceput, insa odata indragostit va deveni sensibil, romantic si naiv. Stie sa-si respecte promisiunile si isi va rasfata din plin partenerul, fiind foarte receptiv la nevoile acestuia.

Ascendent in Fecioara


Persoanele nascute cu ascendentul in Fecioara au un spirit observator foarte ascutit si sunt foarte atente la detalii. Au tendinta de a-i analiza excesiv pe cei din jur, din prisma comportamentului sau a aspectului fizic. In general, isi fac greu prieteni, deoarece nu inspira incredere, fiind in permanenta suspiciosi ori nemultumiti. In cariera se vor bucura de reusite, impresionand superiorii prin buna organizare si atentia acordata detaliilor.

In relatia cu partenerul de viata, nativul cu ascendent in Fecioara este afectuos si prietenos, dar in timp poate deveni cicalitor. Va trebui sa-si controleze foarte bine simtul critic pentru a evita conflictele.

Ascendent in Balanta

Nativii nascuti cu ascendentul in Balanta sunt exuberanti, veseli si foarte optimisti. Urasc singuratatea si in general sunt inconjurati de foarte multi prieteni. Se fac repede placuti in societate, datorita placerii de a comunica si interesului acordat activitatilor noi. O parte din nativi pot avea si inclinatii artistice, fiind interesati de arta, fotografie sau pictura. In general, acestia privesc viata ca pe un adevarat eveniment si traiesc fiecare experienta la intensitate maxima.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc