Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce spune ascendentul despre zodia ta

Semnul zodiacal spune foarte multe despre temperamentul nostru, insa un rol decisiv il are si ascendentul, care este de asemenea responsabil pentru anumite trasaturi.

In dragoste au tendinta de a idealiza, incercand sa-l adapteze pe celalalt dupa propriile dorinte. Aspectul fizic incantator si arta comunicarii, ii ajuta deseori sa aplaneze conflictele. Obisnuiesc sa-si exprime dragostea prin mici cadouri sau intalniri surpriza.

Ascendent in Scorpion

Persoanele nascute cu ascendentul in Scorpion sunt increzatoare in propriile forte, carismatice si hotarate. Prezinta foarte mare interes pentru cei din jur, lasand intotdeauna o urma de mister in urma lor. Plini de vitalitate si bine organizati, pot fi propulsati rapid in functii inalte. Chiar daca-si creeaza o imagine puternica, intangibila, stiu sa-si recunoasca greselile, avand un spirit autoironic foarte bine dezvoltat. Nativii nascuti cu ascendentul in Scorpion sunt foarte curajosi si sunt intotdeauna pregatiti de atac.

In pan sentimental, atrag ca un magnet sexul opus prin caracterul enigmatic, independent. In plan sexual iubesc pasional si violent, fiind atrasi de jocurile erotice. Nativul va aprecia foarte mult atentia pe care i-o acorda partenerul; daca descopera ca este inselat, razbunarea sa nu va cunoaste limite.

Ascendent in Sagetator

Cei nascuti cu ascendentul in Sagetator sunt persoane foarte optimiste, in continua miscare si independente. Atitudinea pozitiva si curajul nu-i parasesc nici in cele mai critice momente, reusind intotdeauna sa iasa cu fata curata din orice imprejurare. Acest comportament are o influenta buna si asupra celor din jur. De altfel, ascendentul imprima nativului o atitudine deschisa, care-l transforma intr-un bun sfatuitor si un prieten loial. Are un suflet marinimos si iubeste animalele.

In plan sentimental, viseaza la o iubire sincera, profunda. In fata partenerului este gata sa-si recunoasca defectele si are asteptari mari de la o relatie. Tinde catre stabilitate, casatorie si intemeierea unei familii alaturi de sufletul pereche.

Ascendent in Capricorn

Persoanele nascute cu ascendentul in Capricorn sunt meditative, inchise, ramanand un mister pentru cei din jur. Chiar daca nu sunt foarte sociabili, au teluri inalte, sunt ambitiosi si de cele mai multe ori reusesc sa duca la bun sfarsit ce-si propun. Deseori tind sa-si supraestimeze valoarea, ignorand aprecierile celorlalti. Sunt precauti, punctuali, foarte calculati si gandesc de zece ori inainte sa actioneze. Nativii cu ascendent in Capricorn sunt prieteni de incredere, buni sfatuitori.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc