Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce spune ascendentul despre zodia ta

Semnul zodiacal spune foarte multe despre temperamentul nostru, insa un rol decisiv il are si ascendentul, care este de asemenea responsabil pentru anumite trasaturi.

In plan sentimental actioneaza intotdeauna cu prudenta. Sunt foarte romantici si adora sa-si suprinda partenerul cu gesturi tandre si atentii. Sunt foarte sensibili si pot deveni excesiv de protectori.

Ascendent in Varsator


Persoanele nascute cu ascendentul in Varsator, au un temperament mobil, creativ, usor excentric. In general, acesti nativi isi doresc sa se detaseze de ceilalti, sa fie cat mai originali si independenti. Sunt amabili si prietenosi cu cei din jur, insa tin foarte mult la propria intimitate si impun o anumita distanta. Imprevizibili, vin intotdeauna cu solutia salvatoare si isi doresc permanent sa-si perfectioneze cunostintele.

In relatia de cuplu, nativul influentat de Varsator tinde catre iubire si implinire, insa nu poate renunta foarte usor la libertatea care-l caracterizeaza. Nu-i foarte romantic si nici nu-si dezvaluie usor sentimentele. Se plictiseste repede si are nevoie de un partener care sa-l accepte asa cum e, nefiind adeptul schimbarii.

Ascendentul in Pesti

Nativii cu ascendent in Pesti sunt persoane visatoare, sensibile, foarte atente la imaginea pe care si-o creeaza in societate. Idealisti, prea emotivi, nu au foarte mare incrdere in propriile forte si au nevoie in permanenta de incurajare si sfaturi. La randul lor sunt buni sfatuitori, preocupati de soarta celor din jur. Nu se angajeaza niciodata in conflicte puternice sau controverse. Au o memorie foarte buna si un simt practic puternic dezvoltat.

Sunt capabili sa ofere foarte multa dragoste, insa au nevoie de numeroase dovezi de iubire de la partener. Trebuie sa fie mereu rasfatati, altfel vor deveni suspiciosi, ajungand sa deterioreze relatia prin comportamentul lor.


Daca nu-ti cunosti ascendentul, il poti calcula in functie de ora, locul si data nasterii, aici.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc