Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce trebuie sa stim despre barbatii zodiacului in 2011

Femeile detin o intutie ascutita atunci cand isi propun sa seduca un barbat si sa il pastreze alaturi de ele. In general, acestea prezinta o mai mare deschidere fata de astrologie, sincronicitati si semne ale destinului, lucruri mai greu de patruns mintii rationale a barbatilor. Adesea femeile isi inteleg partenerul mult mai bine decat este capabil barbatul insusi sa se inteleaga pe sine. Acest lucru le face pe femei atat de bine pregatite pe terenul sentimentelor si abile in a redresa o relatie de cuplu atunci cand apar diverse probleme de comunicare sau sexuale. Iata ce spun astrele despre barbatii zodiacului in 2011 in legatura cu profilul lor sentimental:

Barbatul din zodia Rac

In prima parte a anului 2011 acest barbat pare inchis in sine si este mult mai preocupat cu realizarea lui pe plan financiar decat cu dragostea. In luna Iulie si August insa va compensa printr-o mare pasiune si curaj nebunesc, deoarece aa intra in competitie cu barbatii din zodia Leu si Taur atunci cand este vorba de dans, flirt si umor, atragand toata atentia asupra lui. Toamna devine melancolic si greu accesibil, fiind nesigur pe sentimentele lui in general. Are nevoie de o partenera romantica si capabila sa lupte pentru relatie.

Barbatul din zodia Leu

Acest barbat nu este favorizat de astre in prima parte a anului 2011 si poate parea mai putin sigur pe sine si mai sensibil decat este in general. In lunile de vara si toamna insa planetele se aliniaza pentru el iar succesul sau in dragoste este garantat. Sufletul petrecerilor, el va fermeca multe femei. Toamna se ocupa puternic de imaginea lui, de stima de sine, de modul in care arata si se imbraca, iar competitia intre femei va fi mare pentru a-i castiga atentia. Probleme de gelozie se prevad pentru nativii aflati intr-o relatie de cuplu.

Barbatul din zodia Fecioara

In primele luni ale anului 2011 acest barbat este gata sa lupte pentru o singura persoana, caruia vrea sa ii castige atentia. In luna Aprilie si Mai insa pare sa fie distras de la scopul sau si predispus spre a se complica in relatii de scurta durata. Vara este o perioada instabila pentru el pe plan emotional si multe lucruri vor depinde de femeia care vrea sa il seduca, doarece se va lasa usor condus. In ultima parte a anului devine dornic de a savura placerile senzuale si apetitul sau sexual creste foarte mult.

Barbatul din zodia Balanta

In prima parte a anului 2011 acest barbat tinde sa fie un excelent teoretician al sentimentelor si sa emita diverse pareri despre femei si relatii de cuplu, insa cu practica va ramane in urma. Totusi, farmecul sau creste tot mai mult in primavara si unele femei il vor considera irezistibil de atragator. Vara acest barbat va demonstra ca are o fantezie foarte bogata atunci cand vine vorba de sex si erotism. Ultima parte a anului il va prinde mai mult ca sigur implicat intr-o relatie serioasa in care isi va gasi linistea si placerea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc