Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce trebuie sa stim despre barbatii zodiacului in 2011

Femeile detin o intutie ascutita atunci cand isi propun sa seduca un barbat si sa il pastreze alaturi de ele. In general, acestea prezinta o mai mare deschidere fata de astrologie, sincronicitati si semne ale destinului, lucruri mai greu de patruns mintii rationale a barbatilor. Adesea femeile isi inteleg partenerul mult mai bine decat este capabil barbatul insusi sa se inteleaga pe sine. Acest lucru le face pe femei atat de bine pregatite pe terenul sentimentelor si abile in a redresa o relatie de cuplu atunci cand apar diverse probleme de comunicare sau sexuale. Iata ce spun astrele despre barbatii zodiacului in 2011 in legatura cu profilul lor sentimental:

Barbatul din zodia Pesti

In anul 2011 nativul din aceasta zodie cauta o relatie de dragoste care sa ii implineasca atat nevoia de satisfactie fizica cat si cea intelectuala. Vrea sa fie apreciat atat pentru inteligenta lui precum si pentru abilitatile sale de a produce placere partenerei in variate pozitii sexuale. Toata primavara si vara va cauta sa castige admiratia uneia sau mai multor femei. In lunile Septembrie si Octombrie tinde sa fie mai agresiv pe plan sexual decat de obicei. In ultimele doua luni din an comunicarea cu el devine tot mai buna.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc