Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce trebuie sa stim despre barbatii zodiacului in 2011

Femeile detin o intutie ascutita atunci cand isi propun sa seduca un barbat si sa il pastreze alaturi de ele. In general, acestea prezinta o mai mare deschidere fata de astrologie, sincronicitati si semne ale destinului, lucruri mai greu de patruns mintii rationale a barbatilor. Adesea femeile isi inteleg partenerul mult mai bine decat este capabil barbatul insusi sa se inteleaga pe sine. Acest lucru le face pe femei atat de bine pregatite pe terenul sentimentelor si abile in a redresa o relatie de cuplu atunci cand apar diverse probleme de comunicare sau sexuale. Iata ce spun astrele despre barbatii zodiacului in 2011 in legatura cu profilul lor sentimental:

Barbatul din zodia Scorpion

In lunile Februari si Martie 2011 acest barbat tinde sa fie manipulativ si ascuns, femeile trebuie sa isi asculte intutia ca sa depisteze eventualele minciuni. In lunile Aprilie si Mai este predispus geloziei si viata alaturi de el nu este usoara. Astrele arata o imbunatatire pe plan sentimental incepand cu luna Iulie, iar pana spre toamna isi va etala adevarata caldura sufleteasca, pasiune si stabilitate de care este capabil. Luna Noiembrie este una in care doreste sa se implice foarte mult pentru a-si face iubita fericita.

Nativul din zodia Sagetator

In prima parte a anului 2011 acest nativ este jucaus si copilaros, glumind si flirtand cu naturalete fara sa ia lucrurile in serios. Creativitatea lui il face un barbat extrem de seducator mai ales in lunile Mai, August si Septembrie. In aceste luni este dispus sa incerce o aventura sau sa ii faca pe plac iubitei sale, fiind extrem de usor de convins. In ultimele luni ale anului afiseaza o abordare optimista a relatiilor, insa poate fi uneori ironic, deoarece este dornic de a-si afisa superioritatea masculina.

Nativul din zodia Capricorn

In primavara anului 2011 acest nativ tinde sa fie rezervat si incapatanat, putand afisa o superioritate rece in general fata de femei si chestiunile sufletesti, sentimentale. In lunile de vara si toamna are un apetit sexual nesatios, avand mare nevoie de contact fizic. Isi va schimba comportamentul devenind tolerant, intelegator si putin mai comunicativ, fiindu-i frica de singuratate. Norocul sau in dragoste este mare si astrele ii sunt alaturi. Devine in mod surprinzator glumet, optimist si generos in ultimele 3 luni din an, sub influenta benefica a lui Jupiter.

Barbatul din zodia Varsator

In anul 2011 nativul din aceasta zodie va acorda mult mai mare atentie aspectului sau fizic decat in anii precedenti, ceea ce il va pune in lumina favorabila in situatiile sociale. Fermecator, isi ia avans in fata altor nativi si deja in primavara reuseste sa cucereasca numeroase reprezentante ale sexului frumos. Vara tinde sa fie rebel si sa prefere excursiile in locuri exotice, cautand o partenera gata de a-l insoti in peripetiile sale. Ultima parte a anului, el va suprinde cu momente de pasiune fizica salbatica precum si cu cele de romantism imprevizibil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc