Setari Cookie-uri

Ce cadou isi doreste de la Mos Craciun fiecare zodie

Doar cateva zile ne mai despart de sarbatoarea Craciunului. Cu siguranta, lista de cadouri este pregatita, insa de cele mai multe ori descoperirea darului potrivit nu este tocmai o misiune usoara.


Rac


Nativul zodiei Rac este o persoana sensibila, guvernata de Luna cu aptitudini artistice bine dezvoltate. Pentru el cadoul inseamna mai mult decat un simplu dar; alaturi de el trebuie sa-i oferi si o parte din sufletul tau. Racul nu este pretentios, insa trebuie sa-i dovedesti ca te-ai straduit foarte mult sa-i gasesti darul potrivit. Asadar, acorda atentie detaliilor: alege cu atentie punga, panglica si impacheteaz-l cu grija. Cadoul cel mai potrivit de la Mos Craciun? Obiecte traditionale tipic romanesti, obiecte de colectie, antichitati, o amuleta, un parfum sau piese vestimentare in nuante albastru, verde ori rosu. De asemenea, Racii sunt familisti si au un spirit casnic deosebit, asadar apreciaza si decoratiunile interioare pentru casa, obiectele de uz casnic sau albumele foto.

Leu

Leul este o persoana extravaganta, entuziasta si generoasa dominata de Soare. Acesta apreciaza foarte mult cadourile si se simte flatat de fiecare data cand primeste ceva. Mai mult decat gestul simbolic, il impresioneaza faptul ca te-ai gandit la el. Leul va fi si mai fericit daca se va putea mandri cu darul tau, asadar poti sa-i daruiesti un ceas, un tricou haios personalizat, un fular deosebit ori flori. De asemenea, in privinta obiectelor vestimentare e bine de stiut ca Leii apreciaza culorile puternice, asadar nu ocoli rosul aprins, oranjul si auriul. Desi nu vor dezvalui niciodata ce isi doresc, Mos Craciun i-ar putea surprinde si cu daruri mai costisitoare: un telefon mobil de ultima generatie, obiecte originale de colectie sau invitatii la concerte.

Fecioara

Fecioara este o persoana practica, inteligenta dominata de planeta Mercur. Foarte atenta la detalii, aceasta este extrem de pretentioasa in general, si nici sectorul cadourilor nu face exceptie de la regula sa. Fecioara apreciaza cadourile cu bun gust, cat mai practice care sa nu-i trezeasca semne de intrebare. In plus, considera ca darul primit vorbeste si despre caracterul tau. O vei impresiona cu siguranta daca ii vei demonstra ca ai tinut cont de preferintele sale in alegerea cadoului. Nu cauta sa o sochezi si ofera-i ceva util. Astfel, in calitate de Mos Craciun poti impresiona in bine Fecioara daruindu-i o geanta practica, articole pentru birou, parfumuri cu esente energizante, produse cosmetice, un portofel multifunctional sau jocuri de strategie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc