Setari Cookie-uri

Ce cadou isi doreste de la Mos Craciun fiecare zodie

Doar cateva zile ne mai despart de sarbatoarea Craciunului. Cu siguranta, lista de cadouri este pregatita, insa de cele mai multe ori descoperirea darului potrivit nu este tocmai o misiune usoara.

Capricorn

Capricornul este o persoana diplomata si conservatoate guvernata de planeta Saturn. In materie de cadouri pune accent pe caracterul practic si util. Isi doreste de la Mos Craciun un dar folositor si eficient, asadar uita de prostioarele inutile si amuzante. Surprinde-l pe Capricorn cu o geanta practica, un ceas elegant, un vin vechi, articole pentru birou, plante de camera, o camera foto sau articole de vestimentatie in nuante indigo, albastru, gri, verde sau rosu. Capricornii apreciaza cadourile care ii caracterizeaza si au o stransa legatura cu gusturile lor.

Varsator


Varsatorii sunt persoane inventive si originale dominate de planeta Uranus. Adepti ai nonconformismului, adora sa fie surprinsi. Desi nu sunt foarte pretentiosi cand vine vorba de daruri, apreciaza orice cadou inovator si original. Pentru el, cel mai important este sa-i dovedesti ca il pretuiesti, atentia si dovezile de afectiune fiind cele mai importante. Insa, daca iti doresti sa-l surprinzi cu un cadou in ajunul Craciunului, tine cont de urmatoarele sugestii: o excursie la munte, o carte cu mesaje sau un tricou personalizat. Important este sa il uimesti prin creativitate, alegand un cadou care sa ii contureze perfect personalitatea.

Pesti


Pestii sunt persoane sensibile cu o imaginatie bogata guvernate de planeta Neptun. Acestia sunt atrasi in mod special de obiectele de arta, mistere si filosofie. Asadar, vor aprecia indubitabil romanele clasice, lumanarelele parfumate, o cutie cu bomboane , o invitatie romantica in oras, sau cartile de psihologie. In general, Pestii nu sunt persoane pretentioase si orice cadou ii face sa zambeasca. Acestia apreciaza in mod special gestul si nu cantitatea.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc