Setari Cookie-uri

Ce cadou isi doreste de la Mos Craciun fiecare zodie

Doar cateva zile ne mai despart de sarbatoarea Craciunului. Cu siguranta, lista de cadouri este pregatita, insa de cele mai multe ori descoperirea darului potrivit nu este tocmai o misiune usoara.


Balanta


Balanta se numara printre cele mai comunicative semne ale zodiacului si daca esti abil, poti afla din timp ce cadou isi doreste. Aceasta este dominata de Venus, planeta care-i sporeste interesul pentru arta, frumos si eleganta. Convoac-o la o discutie despre hobby-uri si haine preferate; cu siguranta vei afla care sunt preferintele ei. Balanta apreciaza foarte mult surprizele, iti va dezvalui cu sinceritate parerea despre cadoul primit, insa iubeste mai mult sa daruiasa decat sa primeasca.

Mos Craciun il poate surprinde placut pe nativul zodiei cu orice articol vestimentar, o lenjerie deosebita, o bautura fina, orice legat de domeniul artistic, un album foto, albume de muzica clasica, bijuterii sau flori de toamna.

Scorpion


Scorpionul este o persoana ambitioasa, foarte curioasa si hotarata, guvernata de Marte si Pluto. Acesta apreciaza cadourile de calitate care i se potrivesc personalitatii. Pentru a-l multumi petrece mai mult timp prin preajma lui sau observa-i cu atentie gusturile in materie de vestimentatie si stil. Daca n-ai avut timp sa il studiezi indeaproape, iti vom oferi noi cateva sugestii potrivite pentru cadoul de Craciun: bijuterii sau parfumuri rafinate, accesorii vestimentare, rame foto, pietre norocoasae, amulete sau obiecte care reprezinta scorpioni, brelocuri ori cercei. De asemenea, Scorpionii ascund un spirit familist desavarsit. Asadar, printre cadouri s-ar putea regasi si accesorii utile pentru casa, antichitati sau albume pentru fotografii.

Sagetator

Sagetatorul este o persoana activa care iubeste aventura. Jupiter, planeta guvernatoare ii sporeste interesul pentru calatorii, filosofie si spiritualitate. Astfel, cadoul potrivit pentru nativul zodiei ar fi o excursie surpriza la munte care implica aventura si risc, ghiduri turistice, cadouri-capcana amuzante, carti umoristice, cani haioase, un glob pamantesc sau albume cu formatiile preferate. De asemenea in materie de vestimentatie, apreciaza hainele clasice, nu foarte elegante in nuante de albastru, verde, oranj sau purpuriu. Pentru Sagetator conteaza mai mult intentia decat darul in sine si faptul ca ti-ai amintit de el.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc