Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Chinezesc in Anul Iepurelui

Anul chinezesc incepe odata cu a doua luna plina dupa solstitiul de iarna a carei data variaza intre sfarsitul lui ianuarie si jumatatea lui februarie. Traditional, sunt 15 zile de sarbatoare, dar in China moderna, statul declara 3 zile oficiale de sarbatoare. Chinezii au si cateva superstitii legate de inceputul unui nou an: nu trebuie folosite matura si farasul fiindca risca sa isi mature norocul.

Cal - 2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, 1942, 1930, 1918, 1906

Va asteapta un incarcat!
Dar va fi mai bine decat in 2010. Adoptati o atitudine de felul "mai putina vorba si mai multa munca" la birou si lucrurile se vor desfasura normal. Daca apar probleme, asteptati sa se rezolve de la sine, nu comentati, nu aruncati vina pe altcineva. Predictiile sunt mai bune pentru femeile nascute sub zodia Calului: ele vor avea un parcurs excelent in cariera anul acesta, asteptati-va la mariri de salariu si promovari. Barbatii ar face bine sa invete cateva trucuri de management financiar si sa evite sa ia bani cu imprumut caci le va fi greu sa ii inapoieze. Norocul in dragoste, predominant in anul Iepurelui, ii favorizeaza si Calul. Relatiile vor inflori, aveti grija doar sa discutati micile nemultumiri inainte sa devina probleme.

Capra/ Oaie - 2015, 2003, 1991, 1979, 1967, 1955, 1943, 1931, 1919, 1907

2011 va fi un an minunat in care veti fi ocupati-ocupati. E un an oportun pentru a face noi planuri, a cunoaste noi oameni si pentru a va implica in noi proiecte. Puteti sa va ocupati de finante si sa faceti investitii, dar fiti avertizati, norocul vine si pleaca – la fel se va intampla cu banii castigati. Fluctuatiile si schimbarile sunt inerente in anul Iepurelui, dar daca aveti o atitudine pozitiva veti intoarce soarta in favoarea voastra. Au fost cativa ani grei pentru cei din semnul Capra/ Oaie, dar 2011 va aduce noi prieteni si multe iesiri sociale, tocmai lucrurile de care aveati nevoie ca sa va recuperati bucuria de viata. Februarie, august si septembrie sunt perioadele in care o iesire in oras poate deveni o intalnire romantica. Va fi un an obositor, dar in modul cel mai placut posibil.

Maimuta - 2016, 2004, 1992, 1980, 1968, 1956, 1944, 1932, 1920, 1908

Fiti fericiti, dar tineti de bani. Planurile voastre vor decurge lin si asa cum ati anticipat. Daca lucrati in domenii creative, artistice sau literare, 2011 va fi un an bogat in inspiratie. Daca sunteti alerti, veti ochi toate oportunitatile grozave care vor aparea negresit in cursul anului. Cine isi cauta un loc de munca, sa fie foarte atent la detaliile din CV, vor face toata diferenta. Februarie, septembrie si noiembrie ar trebui sa fie luni excelente pentru cariera. Veti petrece ocazii memorabile si fericite alaturi de familie si prieteni. Pentru Maimutele singure, exista suficiente sanse de a cunoaste pe cineva deosebit la birou sau la vreo iesire cu prietenii. Timpul liber vi-l veti petrece cel mai bine in excursiile spre expozitii de arta, prin muzee si in alte locuri culturale. Revizuiti-va rutina de fitness si dieta, cautati moduri noi de relaxare si veti fi in forma tot anul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc