Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Chinezesc in Anul Iepurelui

Anul chinezesc incepe odata cu a doua luna plina dupa solstitiul de iarna a carei data variaza intre sfarsitul lui ianuarie si jumatatea lui februarie. Traditional, sunt 15 zile de sarbatoare, dar in China moderna, statul declara 3 zile oficiale de sarbatoare. Chinezii au si cateva superstitii legate de inceputul unui nou an: nu trebuie folosite matura si farasul fiindca risca sa isi mature norocul.

Porc/ Mistret - 2019, 2007, 1995, 1983, 1971, 1959, 1947, 1935, 1923, 1911

Un an interesant, cu solutii pentru probleme. Nativilor in Mistret le place mult de tot sa se distreze si sa socializeze, din punctul asta de vedere anul Iepurelui nu ii va dezamagi. Aprilie, mai, iulie si octombrie sunt tot atatea luni de care sa va bucurati. Procedati precaut si veti putea avansa in cariera si inainta pe scara sociala. Dar trebuie sa fiti totodata rapizi, mereu pe faza, asigurati-va ca v-ati interesat cum trebuie si aveti toate conexiunile care va trebuie. Pentru ca va veti simti asa de bine in 2011 s-ar putea sa va doriti sa se intample toata odata. Aveti rabdare si se vor petrece la vremea lor. Nu va consumati toata energia, actionati intr-un ritm stabil.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc