Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul in luna femeii

Dragoste noua la orizont sau oportunitati de reusita in cariera? Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pentru luna martie:

Dragoste noua la orizont sau oportunitati de reusita in cariera? Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pentru luna martie:

Berbec


In luna martie ti se ofera ocazia sa restabilesti legaturi importante cu prieteni mai vechi. Aceste conexiuni ti-ar putea fi de mare ajutor la un moment dat. Daca ti-ai dorit de mult sa revezi cativa prieteni sau sa iti rezolvi niste conflicte mai vechi, acum este momentul s-o faci. Incearca sa eviti orice confruntare si gandeste pozitiv.

In dragoste se anunta tensiuni la inceputul lunii, insa Venus in casa dragostei iti readuce linistea incepand cu data de 12 martie. Oricat ai fi de solicitat la serviciu, nu-ti neglija perechea!

Taur

Luna martie se anunta benefica din punct de vedere financiar pentru nativii zodiei Taur. Intuitia si tactul sunt instrumentele de baza care ii vor ajuta sa aiba parte de rezultate uimitoare in cariera. In plan sentimental, se anunta surprize. Ar putea descoperi ceva important despre persoana iubita, sau dimpotriva, anumiti prieteni le-ar putea deconspira un secret. Ar fi bine sa-si pastreze calmul si sa analizeze bine situatia inainte de a face o greseala. Nu este momentul pentru schimbari.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni incep luna martie intr-o stare de zile mari: entuziasti si plini de energie. Nu-i exclus sa primeasca o vizita de la un vechi prieten care sa le sporeasca dispozitia. Ar putea exista ceva discutii privind o suma de bani sau demararea unei afaceri. Se ivesc anumite oportunitati de reusita, insa trebuie sa fii perseverent. In plan afectiv, Jupiter in casa dragostei iti aduce noroc si momente pasionale.

Rac

In luna martie nativii zodiei Rac vor avea nervii pusi la incercare de anumite evenimente in plan social. Daca vor da dovada de calm si diplomatie, vor putea depasi situatia cu brio. Ar fi de evitat discutiile in contradictoriu cu persoanele apropiate. Incepand cu 20 martie, tensiunile dispar si se prevede un mediu propice pentru discutii.

In dragoste, Racii se bucura de clipe excelente. Nativii singuri nu exclud o posibila aventura cu un coleg de serviciu, care s-ar putea trasforma intr-o legatura durabila.

Leu


In luna martie se prevad niste schimbari majore in viata nativilor Leu. Familia, interesele personale ocupa un loc important, asadar se recomanda prudenta in hotararea deciziilor importante. In cariera se prevad reusite; nativii pot avea castiguri substantiale din colaborari sau alte surse din afara jobului stabil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc